Met onze handzeep ‘Vers geperste sinaasappelgeur’ geven we samen 1 miljoen sinaasappelschillen een tweede leven! Na het persen van een vers sapje in de supermarkt, blijven er sinaasappelschillen achter. Zonde, toch? Wij halen er een natuurlijk parfum uit en gaan zo verspilling tegen!

Hoe werkt ‘t? Ik doe ook mee

Handzeep van Seepje

Seepje gebruikt alleen de beste natuurlijke ingrediënten! Naast sinaasappelschillen van Albert Heijn, kiezen we voor melkzuur als natuurlijk conserveringsmiddel en glycerine gemaakt van raapzaadolie om de huid te verzachten.

  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • Zacht voor de huid
  • In een flesje van gerecycled plastic (97%)

Bestellen

Zo werkt 't

Binnen twee dagen na het persen van een sapje in de supermarkt, halen we een etherische olie uit de achtergebleven sinaasappelschillen. Die olie combineert Seepje met een aantal andere natuurlijke geurstoffen zoals gember en limoen, voor een unieke, heerlijke handzeepgeur! Seepje handzeep wordt exclusief bij meer dan 700 winkels van Albert Heijn verkocht.

Daarna gaan de schillen weer terug de afvalstroom in en worden gebruikt voor de productie van biobrandstof. Het gebruik van de sinaasappelschillen als natuurlijk parfum is uiteraard helemaal veilig! Klik hier als je meer wilt weten over hun herkomst.

Ook voor afwaspret!

Samen met Albert Heijn gaan we verspilling tegen! Met ons afwasmiddel ‘Vers geperste sinaasappelgeur’ hebben we al heel wat sinaasappelschillen een tweede leven gegeven én ontzettend veel vaatjes gedaan. Zet ze samen op jouw aanrecht en draag bij aan een schonere én mooiere wereld.

Doe mee

…voor een schonere en mooiere wereld en schrijf je net als 18.000 Seepje fans in voor onze nieuwsbrief

Psst.. deze week 25% korting op Seepje bij Albert Heijn

Psst.. deze week 25% korting op Seepje bij Albert Heijn

Schrijf je net als 18.000 Seepje fans in voor onze brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling! Doe je mee?

Ja! Misschien later

Schrijf je net als 18.000 fans in op de Seepje brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling. Doe je mee?

[mc4wp_form id=”12110″]

Misschien later

Joepie, gelukt!

Je ontvangt nu maandelijks een brief van Melanie, schrijf je ook terug?