Echte schoonheid zit van binnen

Alle Seepje producten zijn minimaal 99% natuurlijk en daar zijn we trots op! Toch zijn we er nog niet helemáál, want 100% natuurlijk… Da’s ons streven! We lopen voorop in de ontwikkeling en het gebruik van hernieuwbare grondstoffen. Van plantaardige of minerale herkomst dus, zonder aardolie. Bij het selecteren van ingrediënten die goed genoeg zijn voor de Seepje producten, letten we op de herkomst, jouw gezondheid en de gevolgen voor het milieu!

Wat er wel in zit! Seepje Shop

Wat er niet in zit

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet, en het is…. Wist je dat het bij was- en poetsmiddelen niet verplicht is om alle ingrediënten te vermelden op de verpakking van het product? Daardoor kun je als consument niet direct weten of jouw wasmiddel bijvoorbeeld synthetische geur- en kleurstoffen bevat! De ingrediënten in dit lijstje voldoen niet aan de eisen die Seepje stelt aan ingrediënten. Ze doen meer slecht dan goed, vinden wij.

 • Op aardolie gebaseerde reinigers

  Ingrediënten die zorgen voor de reinigende werking van was- en poetsmiddelen heten ‘oppervlakte-actieve stoffen’. Ze weken het vet en vuil los en zorgen ervoor dat je kleding schoon blijft. Het basisingrediënt voor deze reinigers is plantaardige of dierlijke olie. Deze olie wordt chemisch bewerkt tot reinigers en veel reguliere was- en poetsmiddelen gebruiken voor deze bewerking op aardolie gebaseerde ingrediënten. Aardolie is een fossiele grondstof en raakt ‘n keer dus op, bovendien zorgt het voor veel uitstoot van broeikasgassen.

  Seepje maakt uitsluitend gebruik van 100% natuurlijke reinigers en wij doen geen concessies op de effectiviteit van deze reinigers. Een goed voorbeeld hiervan is het ingrediënt Sodium laureth sulfaat, een zeer effectieve reiniger die (normaal gesproken) helaas voor 16 tot 25% uit aardolie bestaat. Seepje heeft de op aardolie gebaseerde Ethylene oxide in dit ingrediënt vervangen door plantaardige suikermelasse. Schouderklopje voor onszelf! Want daarmee is onze Sodium laureth sulfaat 100% natuurlijk én net zo effectief.

  Alleen maar natuurlijke reinigers voor Seepje dus, waaronder ook het natuurlijke zeep van de Sapindus mukorossi vrucht uit de Himalaya! Benieuwd hoe dat werkt? Klik hier.

 • Synthetische parfums

  Een lekker geurtje in je was- en poetsmiddel, dat kun je waarschijnlijk wel waarderen! Toch kun je vaak niet weten wat er precies voor geurstoffen in zitten. ‘Parfum’ is namelijk een verzamelnaam voor duizenden ingrediënten. Sommige natuurlijk, maar de meeste synthetisch en mogelijk zelfs schadelijk. Best gek, toch?

  Seepje gebruikt alleen 100% natuurlijke parfums, op basis van etherische oliën en plantextracten. Ga jij voor onze ‘Versgeperste lentegeur’ of voor de ‘Tintelfrisse limoen’?

 • Synthetische kleurstoffen

  Van felblauw tot knalgroen, de vloeistof van wasmiddelen en schoonmaakproducten heeft doorgaans felle kleuren. Zodat ze opvallen wanneer jij voor het schap staat, en ’t doet vermoeden dat het product extra krachtig is. Nodig? Niet echt…

  Het toevoegen van een beperkt aantal kleurstoffen is toegestaan, maar het is niet verplicht deze ingrediënten, aangeduid met CI (Color Index), te vermelden op de verpakking. De meestgebruikte kleurstoffen in wasmiddel en schoonmaakproducten zijn synthetisch (op aardolie gebaseerd).

  Al onze producten zijn vrij van kleurstoffen! Waar die geel-oranje kleur in onze was- en poetsmiddelen vandaan komt? Da’s simpel! Dat komt door de natuurlijke zeep van de schil van de Sapindus mukorossi vrucht. Wanneer we er een extract van maken, neemt de vloeistof deze kleur aan!

 • Microplastics

  Een groot deel van de wasmiddelen bevat microplastics, zo blijkt uit Oostenrijks onderzoek. Naast microplastics die tijdens het wassen loslaten door slijtage van synthetische kleding (zoals polyester), zijn er ook microplastics die door fabrikanten worden toegevoegd aan wasmiddelen en cosmetica. Er zijn twee verschillende soorten microplastics: microbeads, kleine bolletjes in vaste vorm, en vloeibare microplastics. Van deze vloeibare polymeren is het onduidelijk in hoeverre ze op natuurlijke wijze afbreken in het milieu. Hoewel in Nederland het overgrote deel polymeren uit het afvalwater gevist wordt door zuiveringsinstallaties, is er wel degelijk een kans dat microplastics toch in de zee en uiteindelijk in de voedselketen belanden. Liever niet dan wel, dus!

  Polymeren worden toegevoegd om de waskracht te verhogen of een grijze waas te voorkomen, maar is dat wel echt nodig? Seepje vindt van niet! We gebruiken tal van natuurlijke ingrediënten om de waskracht te bevorderen en belasten het milieu zo min mogelijk. Zo hebben we de afgelopen jaren al 14 miljoen natuurlijke wasjes gedaan! We gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten en belasten het milieu zo min mogelijk.

  Maarrr, je kunt nog meer doen tegen microplastics: ook het soort kleding in de wasmachine doet ertoe! Tijdens het wassen van synthetisch wasgoed (zoals polyester) ontstaat er frictie in de wasmachine en komen er hele kleine deeltjes plastic vrij.  Kies dus zoveel mogelijk voor natuurlijke materialen en gebruik een wasverzachter om het vezelverlies met 35% te verminderen.

   

 • Optische witmakers

  Witte kleding en textiel vergeelt na verloop van tijd. Optische witmakers in wasmiddelen hechten zich aan je was en weerkaatsen UV-straling als blauw licht. De naam zegt ’t al, het is optisch bedrog… Een soort goocheltruc, want de werking is maar van korte duur! De meestgebruikte witmakers zijn sulfonzuren. Hoewel deze een natuurlijke oorsprong hebben, zijn ze niet biologisch afbreekbaar.

  Verwacht geen goocheltrucs wanneer je kiest voor Seepje wasmiddel voor de witte was! In het witwasmiddel van Seepje zijn de wasactieve ingrediënten hoger gedoseerd, zoals de ingrediënten Capryl/Caprylyl glucoside en Sodium carbonaat. Krachtig tegen vlekken, dus! Om je witte was een oppepper te geven, kun je af en toe zuurstofbleekmiddel toevoegen. Dit is een natuurlijke vlekverwijderaar en witmaker in poedervorm!

Wat er wél in zit

De beste natuurlijke ingrediënten voor een schonere én mooiere wereld! Bij Seepje zijn we er open over, omdat we willen dat jij als gebruiker een weloverwogen keuze kunt maken. Sterker nog, we vermelden ook een ‘gewone-mensen-vertaling’ op onze producten! Op de verschillende productpagina’s in onze Seepje Shop kun je per product zien welke ingrediënten erin zitten. Het internationale keurmerk Ecocert bevestigt bovendien dat meer dan 99% van onze ingrediënten van natuurlijke oorsprong is!

Reiniger

 • Sapindus mukorossi schillen en extract

  Categorie: plantaardig
  Herkomst: groeit aan de Sapindus bomen in Nepal en India en bevat een natuurlijke vorm van zeep.
  Zit in: superschillen, wasmiddelen, allesreinigers, afwasmiddelen, handzepen en het waszeepblok en afwaszeepblok.

  De schillen van de Sapindus mukorossi vrucht groeien in overvloed in de Himalaya en bevatten een natuurlijke vorm van zeep. In jouw wasmachine laten ze die zeep vrij! Voor een natuurlijk schone én zachte was. Wassen met schillen? Ja, natuurlijk! Deze superschillen vormen ook de basis voor de vloeibare wasmiddelen, allesreinigers en afwasmiddelen van Seepje.

 • Caprylyl/Capryl glucoside

  Categorie: plantaardig
  Herkomst: gemaakt van suiker uit maïs, kokosolie en RSPO-gecertificeerde palmkernolie.
  Zit in: allesreinigers, afwasmiddelen en het waszeepblok.

  Dit ingrediënt bestaat (deels) uit RSPO-gecertificeerde palmolie. De huidige (RSPO)-certificering geeft naar ons idee nog te weinig zekerheid van eerlijke handelspraktijken met respect voor alle betrokkenen en het milieu. Het ingrediënt zelf is het meest effectieve hernieuwbare ingrediënt voor de toepassingen. Daar bestaat wat ons betreft geen twijfel over. Wat betreft de vervaardiging kan het veel beter, we willen dolgraag nog veel betere palmolie op een transparante, eerlijke manier inwinnen. Daar is meer volume voor nodig, dus was met ons de wereld schoner én mooier!

 • Sodium carbonaat

  Categorie: mineraal
  Herkomst: komt van nature voor in kalksteen.
  Zit in: allesreinigers.

 • Laureth-7

  Categorie: Plantaardig
  Herkomst: gemaakt van RSPO-gecertificeerde Palmolie
  Zit in: wasmiddelen.

  Deze krachtige reiniger maakt korte metten met vlekken, maar is mild voor de kleuren van jouw wasgoed! Door hard water laat ‘ie zich niet tegenhouden. Maar ’t beste komt nog: dit ingrediënt bestaat normaal gesproken grotendeels uit Ethyleen Oxide, wat gewonnen wordt uit aardolie. Wij gebruiken een variant die gewonnen wordt uit suikermelasse, volledig natuurlijk, dus!

 • Potassium oleaat

  Categorie: Plantaardig
  Herkomst: Gemaakt van RSPO-gecertificeerde Palmolie
  Zit in: wasmiddelen

  Reinigt jouw wasgoed en zorgt ervoor dat ’t geen schuimparty wordt in je wasmachine.

 • Sodium Lauryl sulfaat (SLS)

  Categorie: Plantaardig
  Herkomst: Gemaakt van RSPO-gecertificeerde palmkernolie en zwavel.
  Zit in: wasmiddelen, afwasmiddelen

  Een volledig natuurlijke reiniger die goed ontvet! Hoewel het ingrediënt SLS bekend staat als niet huidvriendelijk, heeft het geen negatieve invloed op de huidvriendelijkheid van de algehele formulering van onze afwasmiddelen. Die zijn immers pH-huidneutraal. Dat komt onder andere omdat we SLS heel zorgvuldig doseren. Allereerst combineren we het met het ingrediënt Cocamidopropyl betaine, dat de scherpe randjes van de SLS afhaalt. En omdat Seepje gebruik maakt van meerdere milde reinigers, gebruiken we relatief minder SLS dan andere afwasmiddelen.

  Dit ingrediënt bestaat (deels) uit RSPO-gecertificeerde palmolie. De huidige (RSPO)-certificering geeft naar ons idee nog te weinig zekerheid van eerlijke handelspraktijken met respect voor alle betrokkenen en het milieu. Het ingrediënt zelf is het meest effectieve hernieuwbare ingrediënt voor de toepassingen. Daar bestaat wat ons betreft geen twijfel over. Wat betreft de vervaardiging kan het veel beter, we willen dolgraag nog veel betere palmolie op een transparante, eerlijke manier inwinnen. Daar is meer volume voor nodig, dus was met ons de wereld schoner én mooier!

 • Cocamidopropyl betaine

  Categorie: Plant-gebaseerd
  Herkomst: Gemaakt van RSPO-gecertificeerde palmkernolie.
  Zit in: Wasmiddel, Afwasmiddel, Handzeep, Afwaszeepblok, Shampoo, Douchegel en onze Navullingen.

  Een milde en natuurlijke reiniger! We kiezen ervoor om dit ingrediënt te gebruiken omdat het de huidvriendelijkheid ten goede komt in combinatie met SLS. Dit ingrediënt bestaat (deels) uit RSPO-gecertificeerde palmolie. De huidige (RSPO)-certificering geeft naar ons idee nog te weinig zekerheid van eerlijke handelspraktijken met respect voor alle betrokkenen en het milieu. Het ingrediënt zelf is het meest effectieve hernieuwbare ingrediënt voor de toepassingen. Daar bestaat wat ons betreft geen twijfel over. Wat betreft de vervaardiging kan het veel beter, we willen dolgraag nog veel betere palmolie op een transparante, eerlijke manier inwinnen. Daar is meer volume voor nodig, dus was- met ons de wereld schoner én mooier!

  Tot voor kort werd dit ingrediënt volgens de standaarden van ECOCERT en COSMOS gezien als 100% natuurlijk, echter hebben zij dit ingrediënt onlangs opnieuw beoordeeld met een natuurlijkheid van 81,9%.

  Deze gebeurtenis bevestigd alleen maar dat het als zeepmerk goed is om gecertificeerd te zijn, omdat je daardoor altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en beoordelingen van de natuurlijkheid van ingrediënten. Als wij niet ECOCERT gecertificeerd waren, dan zouden wij waarschijnlijk nog steeds in de veronderstelling zijn dat Betaïne Cocamidopropyl Betaine een 100% natuurlijk ingrediënt is.

  Seepje wil de wereld schoner wassen met 100% natuurlijke producten. Daarom doen we ons uiterste best om al onze producten door te ontwikkelen voor een fossielvrije zeepwereld! De verwachting is om dit binnen een jaar te realiseren voor onze Shampoo en Douchegel, voor de Navullingen duurt dat iets langer.

 • Glycereth – 6 cocoate

  Categorie: Plantaardig
  Herkomst: Gemaakt van RSPO-gecertificeerde palmkernolie en suikerriet.
  Zit in: afwasmiddelen

  Reguliere Glycereth – 6 cocoate wordt deels (ongeveer 66%) gemaakt met op aardolie gebaseerde ingrediënten. Wij hebben in samenwerking met onze leverancier een 100% natuurlijke variant geproduceerd, waarbij de petrochemische ingrediënten vervangen zijn door ingrediënten op basis van suikermelasse. Een ingrediënt om trots op te zijn: Seepje is de eerste ter wereld die dit ingrediënt zal inzetten!

  Dit ingrediënt bestaat (deels) uit RSPO-gecertificeerde palmolie. De huidige (RSPO)-certificering geeft naar ons idee nog te weinig zekerheid van eerlijke handelspraktijken met respect voor alle betrokkenen en het milieu. Het ingrediënt zelf is het meest effectieve hernieuwbare ingrediënt voor de toepassingen. Daar bestaat wat ons betreft geen twijfel over. Wat betreft de vervaardiging kan het veel beter, we willen dolgraag nog veel betere palmolie op een transparante, eerlijke manier inwinnen. Daar is meer volume voor nodig, dus was met ons de wereld schoner én mooier!

 • Sodium cocoaat

  Categorie: Plantaardig
  Herkomst: gemaakt van kokosolie en zouten
  Zit in: Afwaszeepblok en waszeepblok

 • Coco glucoside

  Categorie: Plantaardig
  Herkomst: Gemaakt van kokosolie, RSPO-gecertificeerde palmkernolie en suiker uit maïs
  Zit in: Handzeep

  Dit ingrediënt bestaat (deels) uit RSPO-gecertificeerde palmolie. De huidige (RSPO)-certificering geeft naar ons idee nog te weinig zekerheid van eerlijke handelspraktijken met respect voor alle betrokkenen en het milieu. Het ingrediënt zelf is het meest effectieve hernieuwbare ingrediënt voor de toepassingen. Daar bestaat wat ons betreft geen twijfel over. Wat betreft de vervaardiging kan het veel beter, we willen dolgraag nog veel betere palmolie op een transparante, eerlijke manier inwinnen. Daar is meer volume voor nodig, dus was met ons de wereld schoner én mooier!

 • Sodium coco sulfaat

  Categorie: Plantaardig
  Herkomst: Gemaakt van kokosolie, RSPO-gecertificeerde palmkernolie en zwavel
  Zit in: Handzeep, het afwaszeepblok en waszeepblok.

  Dit ingrediënt bestaat (deels) uit RSPO-gecertificeerde palmolie. De huidige (RSPO)-certificering geeft naar ons idee nog te weinig zekerheid van eerlijke handelspraktijken met respect voor alle betrokkenen en het milieu. Het ingrediënt zelf is het meest effectieve hernieuwbare ingrediënt voor de toepassingen. Daar bestaat wat ons betreft geen twijfel over. Wat betreft de vervaardiging kan het veel beter, we willen dolgraag nog veel betere palmolie op een transparante, eerlijke manier inwinnen. Daar is meer volume voor nodig, dus was met ons de wereld schoner én mooier!

 • Sodium bicarbonaat

  Categorie: mineraal
  Herkomst: Gemaakt van Sodium carbonaat (komt van nature voor in kalksteen) en zouten
  Zit in: Afwaszeepblok en waszeepblok.

Waterontharders

 • Sodium citraat

  Categorie: plantaardig
  Herkomst: gemaakt door de fermentatie van suikers uit maïs en suikerbieten.
  Zit in: wasmiddelen, allesreinigers en het waszeepblok en afwaszeepblok.

pH-regelaars

 • Citroenzuur

  Categorie: plantaardig
  Herkomst: gemaakt door de fermentatie van suikers uit mais en zoete aardappelen.
  Zit in: wasmiddelen en handzepen.

 • Potassium Hydroxide

  Categorie: Mineraal
  Herkomst: Kalizout
  Zit in: allesreiniger, handzepen.

Conserverings- middelen

 • Melkzuur

  Categorie: plantaardig
  Herkomst: gemaakt middels fermentatie van suikers uit aardappelen en maïszetmeel.
  Zit in: afwasmiddelen, wasverzachters, handzepen.

 • Alcohol

  Categorie: Plantaardig
  Herkomst: Gewonnen uit onder andere suikerbieten, maïs en fruit
  Zit in: wasmiddelen

  Het conserveren met alcohol is in veel opzichten een winst! In tegensteling tot het ingrediënt dat we voorheen gebruikten, Sodium hydroxymethylglycinaat, is dit ingrediënt wél helemaal vegan..

Verzorgers

 • Dipalmitoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate

  Categorie: plantaardig
  Herkomst: gemaakt van RSPO-gecertificeerde palmkernolie.
  Zit in: wasverzachters.

  Psst… weinig mensen weten ‘t, maar er zit een dikke vette dierlijke verrassing in veel reguliere wasverzachters. Ingrediënten met het woordje ‘tallow’ erin, zijn gemaakt van dierlijke vetten.

  Gelukkig kun je je wasgoed ook zonder dierlijk vet verzorgen en beschermen tegen vezelverlies. Pfieuw! Onze wasverzachter is de eerste die 100% natuurlijk én vegan is verklaard, en dat komt mede door dit innovatieve ingrediënt.

  Dit ingrediënt bestaat (deels) uit RSPO-gecertificeerde palmolie. De huidige (RSPO)-certificering geeft naar ons idee nog te weinig zekerheid van eerlijke handelspraktijken met respect voor alle betrokkenen en het milieu. Het ingrediënt zelf is het meest effectieve hernieuwbare ingrediënt voor de toepassingen. Daar bestaat wat ons betreft geen twijfel over. Wat betreft de vervaardiging kan het veel beter, we willen dolgraag nog veel betere palmolie op een transparante, eerlijke manier inwinnen. Daar is meer volume voor nodig, dus was met ons de wereld schoner én mooier!

 • Glycerine

  Categorie: plantaardig
  Herkomst: gemaakt van raapzaadolie.
  Zit in: handzepen en het waszeepblok en afwaszeepblok.

  Glycerine zorgt ervoor dat de huid vocht beter vasthoudt. Klik hier voor meer tips over handen wassen zonder een droge huid te krijgen!

 • Aloë vera Sap

  Categorie: plantaardig
  Herkomst: gemaakt van aloë vera.
  Zit in: afwasmiddel en handzeep Komkommer Aloë Vera

 • Glyceryl oleaat

  Categorie: Plantaardig
  Herkomst: Gemaakt van zonnebloemolie
  Zit in: Handzeep

 • Gehydrogeneerde glyceride citraat

  Categorie: Plantaardig
  Herkomst: Gemaakt van RSPO-gecertificeerde Palmkernolie en suiker
  Zit in: Handzeep

  Dit ingrediënt bestaat (deels) uit RSPO-gecertificeerde palmolie. De huidige (RSPO)-certificering geeft naar ons idee nog te weinig zekerheid van eerlijke handelspraktijken met respect voor alle betrokkenen en het milieu. Het ingrediënt zelf is het meest effectieve hernieuwbare ingrediënt voor de toepassingen. Daar bestaat wat ons betreft geen twijfel over. Wat betreft de vervaardiging kan het veel beter, we willen dolgraag nog veel betere palmolie op een transparante, eerlijke manier inwinnen. Daar is meer volume voor nodig, dus was met ons de wereld schoner én mooier!

 • Betaïne

  Categorie: Plantaardig
  Herkomst: Reststromen van suikerbieten
  Zit in: Shower gel en Shower gel navullingen

  Betaïne hydrateert de huid, zorgt dus voor de juiste vochtbalans en laat je huid zachter aanvoelt. Wist je eigenlijk dat Betaïne wordt gemaakt uit reststromen van suikerbieten? Zo zorgen we voor jou, je huid en een bietje voor onze wereld.

 • Hyaluronzuur

  Categorie: Plantaardig
  Herkomst: Gefermenteerde bacteriën
  Zit in: Shampoo en Navullingen

  Seepje voegt Hyaluronzuur toe aan haar Shampoos en Navullingen omdat het ingrediënt voedend en hydraterend is. Hyalyronzuur helpt bij het hydrateren en voeden van je hoofdhuid en haar, om droog haar tegen te gaan.

Parfum

 • Natuurlijke geurstoffen

  Categorie: plantaardig
  Herkomst: etherische oliën en plantenextracten.
  Zit in: wasmiddelen, allesreinigers, afwasmiddelen, wasverzachters, handzepen en het waszeepblok en afwaszeepblok.

  *Zie voor allergenen het etiket of de productinformatie in onze shop.

  Een lekker geurtje in je was- en poetsmiddel, dat kun je waarschijnlijk wel waarderen. Toch kun je vaak niet weten wat er precies voor geurstoffen in zitten. ‘Parfum’ is namelijk een verzamelnaam voor duizenden ingrediënten. Sommige natuurlijk, maar de meeste synthetisch en mogelijk zelfs schadelijk. Gek, hè?! Daarom geven we volledige openheid over de samenstelling van onze parfums. Zodat jij een bewuste keuze kunt maken! Klik hier voor een overzicht van de etherische oliën en plantenextracten die we gebruiken.

Overig

 • Glycerine

  Categorie: plantaardig oplosmiddel
  Herkomst: gemaakt van raapzaadolie.
  Zit in: wasmiddelen.

 • Sodium chloride

  Categorie: mineraal verdikkingsmiddel
  Herkomst: keukenzout, net zoals bij jou thuis.
  Zit in: afwasmiddelen, handzepen en het waszeepblok en afwaszeepblok.

 • Water

  Categorie: draagmiddel
  Herkomst: net zoals het water bij jou uit de kraan.
  Zit in: wasmiddelen, allesreinigers, afwasmiddelen, wasverzachters, handzepen.

 • Enzymen

  Categorie: plantaardig
  Herkomst: eiwitten
  Zit in: wasmiddelen.

  Enzymen bevorderen de waskracht en zorgen ervoor dat je was langer mooi blijft. Het zijn eiwitten die een chemische reactie mogelijk maken of versnellen. Wacht even, dit begint te klinken als een scheikundeles… Geen paniek, ’t is best simpel: Enzymen ‘knippen’ als het ware vet en vuil kapot, waardoor de reinigers dit gemakkelijker kunnen verwijderen uit jouw lievelingsspijkerbroek. Bovendien vermindert het enzym Cellulase de grauwe waas die na verloop van tijd ontstaat in witte kleding, en het zorgt ervoor dat gekleurde kleding levendig blijft.

  Seepje maakt gebruik van de volgende enzymen:

  • Subtilisin
  • Amylase
  • Pecate lyase
  • Mannanase
  • Lipase
  • Cellulase

   

 • Denatureringsmiddel

  Categorie: Synthetisch
  Herkomst: aardolie
  Zit in: wasmiddelen

  Het is wettelijk verplicht in Europa om denatureringsmiddel toe te voegen aan alcohol om deze daarmee ongeschikt te maken voor inname.

 • Calcium chloride

  Categorie: Minerale stabilisator
  Herkomst: kalksteen
  Zit in: wasmiddelen

   

   

 • Vitamine E

  Categorie: Plantaardige anti-oxidant
  Herkomst: Gewonnen uit diverse planten en oliën
  Zit in: Handzeep

 • Koper chlorophyllin

  Categorie: Plantaardige kleurstof
  Herkomst: Gewonnen uit het bladgroen van bladeren en gras
  Zit in: Afwaszeepblok

Doe je mee?

Wil jij net als 18.000 Seepje fans maandelijks een briefje ontvangen? Schrijf je dan hieronder in en ontvang als eerste leuk updates en kortingsacties:

Psst.. deze week 25% korting op Seepje bij Albert Heijn

Psst.. deze week 25% korting op Seepje bij Albert Heijn

Schrijf je net als 18.000 Seepje fans in voor onze brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling! Doe je mee?

Ja! Misschien later

Schrijf je net als 18.000 fans in op de Seepje brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling. Doe je mee?

[mc4wp_form id=”12110″]

Misschien later

Een brief van Seepje

Schrijf je net als 18.000 fans in en ontvang een handzeepje cadeau bij besteding van €25

[mc4wp_form id=”12110″]

Joepie, gelukt!

Je ontvangt nu maandelijks een brief van Melanie, schrijf je ook terug?