't Bonte Jaarverslag 2022

En of 2022 een bont jaar was! We kwamen in actie voor duurzaam schoon op TV, in de krant, op straat en tijdens protesten. Want we kunnen het niet vaak genoeg zeggen… Dat in veel reguliere was- en poetsmiddelen nog steeds onnodig veel aardolie, microplastics en andere synthetische troep zit, vinden we zó fossiel. Ze dragen onnodig bij aan de klimaatcrisis die in volle gang is. En dat moet anders!

Vanuit ons Washok in Den Haag doen we ons stinkende best om de wereld een stukje schoner te wassen. Echt iedere dag, want onze toekomst wacht niet tot morgen. En jullie, onze waskampioenen, maken dat mogelijk. Dus bedankt voor dit té gekke impactvolle jaar. Wil jij weten welke impact jij maakt met natuurlijk wassen? Lees dan hieronder ons jaarverslag!


Onze missie is simpel...

Een schone toekomst voor ons allemaal! Wij geloven dat dat kan, als we het maar samen doen. We kiezen voor de meeste natuurlijke ingrediënten, zorgen dat iedereen in de keten een eerlijk loon en gelijke kansen krijgt en zijn continu op zoek naar waar we nóg meer impact kunnen maken. Daar dragen jouw natuurlijke wasjes en poetsjes aan bij!

Meer over weten? Bekijk onze ‘schoner en mooier’-pagina!

Psst.. deze week 25% korting op Seepje bij Albert Heijn

Psst.. deze week 25% korting op Seepje bij Albert Heijn

Schrijf je net als 18.000 Seepje fans in voor onze brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling! Doe je mee?

Ja! Misschien later

Schrijf je net als 18.000 fans in op de Seepje brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling. Doe je mee?

[mc4wp_form id=”12110″]

Misschien later

Een brief van Seepje

Schrijf je net als 18.000 fans in en ontvang een handzeepje cadeau bij besteding van €25

[mc4wp_form id=”12110″]