Zo werkt Seepje

De Sapindus mukorossi vruchten groeien in overvloed aan bomen in- en rondom het Himalaya gebergte. De schillen van deze vruchten bevatten een natuurlijke vorm van zeep, saponine genaamd. In jouw wasmachine komen ze met water in aanraking, waardoor ze spontaan hun zeep vrijlaten! Hypoallergeen en zonder chemische gribussen, maken deze superschillen jouw was heerlijk schoon én zacht.

Vanwege het gunstige klimaat in de Himalaya groeien daar de grootste vruchten van de hoogste kwaliteit. Deze schillen bevatten dus lekker veel natuurlijk zeep. Ze worden uit ’t wild geoogst en stellen ons in staat een positieve impact te creëren voor het milieu, en alle betrokkenen.

De natuurlijke zeepvorm is fijn voor je huid en je was! Daarbij werken de schillen ook nog eens als wasverzachter en kun je ze voor alle soorten was gebruiken, zelfs voor delicate stoffen zoals wol en zijde. Voor een extra lekker geurtje, hebben we bij de geurvarianten een flesje met 10 milliliter biologische etherische olie toegevoegd.

Komt-ie!

1.
Bij een standaard was van 5 kg,
doe je 4 hele of 8 halve schillen
in het waszakje.
2.
Mik het waszakje samen met de was
in de trommel van je wasmachine.
3.
Doe eventueel 10 druppels etherische
olie in het wasverzachterbakje.
4.
Je kunt de schillen 3x gebruiken, daarna
gooi je ze gewoon in de tuin of bij het
groene afval.

Liever vloeibaar?

Ook de vloeibare Seepjes maken je was op alle temperaturen natuurlijk schoon én zacht! In ons Washok maken we middels een kook- en filterproces een vloeibaar extract van de schillen.

Dat vormt de basis voor onze vloeibare wasmiddelen! We voegen er andere schone ingrediënten aan toe, die zorgen bijvoorbeeld voor extra waskracht en die heerlijke geur. Zo wassen we samen de wereld schoner én mooier!

De verpakking is gemaakt van gerecycled HDPE-plastic uit Nederland. Dus stop je trommel goed vol met was en doseer de aanbevolen hoeveelheid Seepje in ‘t zeepbakje van je wasmachine. Zapp naar je favoriete wasprogramma, en draaien maar…

Poetsen met Seepje

Poetsbui te pakken? Onze allesreiniger maakt alle oppervlakken natuurlijk vrij van vet en vuil. Zowel de ‘Zon op je bol geur’ als de ‘Tintelfrisse limoen geur’ is geschikt voor alle harde afneembare oppervlakken. Zoals vloeren, kozijnen, spiegels en de deuren van je inloopkast.

Net als in de wasmiddelfles, zit in de allesreinigerfles 1150 milliliter Seepje. Goed voor 19 uitgebreide poetsbeurten! Dus doe vijf liter water in ‘n emmer en mik er twee volle dopjes Seepje allesreiniger bij. Gebruik bij hardnekkig vuil onverdunde allesreiniger en veeg het oppervlak schoon met een vochtige doek.

Onze missie is simpel...

Een schonere én mooiere wereld! We willen dat iedereen beter wordt van onze producten en geloven dat dit kan. Jij, wij en de winkel, het milieu, de schillenboeren in Nepal en India, de kanjers van de sociale werkplaats… Voor alle belanghebbenden, én hun omgeving, maken we samen wassen en poetsen weer leuk!

Bij ons in ‘t Washok!

Vanuit ons Haagse Washok doen we er alles aan om samen met jou de beste producten te ontwikkelen. Het begon in maart 2013, toen Melvin en Jasper op televisie zagen hoe een dame in Nepal natuurlijk zeep maakte van vruchtenschillen…

Psst.. deze week 25% korting op Seepje bij Albert Heijn

Psst.. deze week 25% korting op Seepje bij Albert Heijn

Schrijf je net als 18.000 Seepje fans in voor onze brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling! Doe je mee?

Ja! Misschien later

Schrijf je net als 18.000 fans in op de Seepje brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling. Doe je mee?

[mc4wp_form id=”12110″]

Misschien later

Een brief van Seepje

Schrijf je net als 18.000 fans in en ontvang een handzeepje cadeau bij besteding van €25

[mc4wp_form id=”12110″]