Hé, wordt mijn Seepje duurder?

We vallen maar direct met de deur in huis: de prijzen van alle Seepjes gaan vanaf 27 juni iets omhoog. Pfoe, dat is d’r uit… Geloof ons, we hebben het echt zo lang mogelijk uitgesteld. Maar helaas zien we geen andere optie. We horen je denken; ‘Waarom dan?’ We vertellen je graag ons zuivere verhaal…

leestijd: 3 minuten

’t Meest inspirerende en impactvolle was- en poetsmerk ter wereld
Al een tijdje stijgen er verschillende kosten binnen onze keten de zeeppan uit, waardoor we onze prijzen wel móeten verhogen. Als Seepje hebben we namelijk de ambitie om ’t meest inspirerende en impactvolle was- en poetsmerk van de wereld te worden! Want we willen natuurlijk samen met jou de wereld schoner én mooier blijven maken. Nu, maar ook in de toekomst… Deze droom kunnen we alleen waarmaken als onze Seepje-organisatie financieel gezond is. 

Welke kosten zijn dat dan?
De energieprijzen stijgen met de dag. Dat merken we maar al te goed in onze logistieke keten. Het transport, verpakkingsmateriaal en productieproces zijn een stuk duurder geworden. Daarnaast is er momenteel een tekort aan veel grondstoffen. Omdat we ervoor willen zorgen dat er altijd voldoende Seepjes voor jou in de schappen staan, hebben we geen andere keuze dan de hoofdprijs te betalen.

 

Productielocatie Seepje

 

Eerlijk zullen we alles delen
Het is natuurlijk niet eerlijk als al die prijsverhogingen alleen maar bij jou, de Seepje fan, terechtkomen. Daarom voeren we goede gesprekken met onze partners zodat iedereen een eerlijk steentje bijdraagt. Van de boeren tot aan de Seepje fans, en natuurlijk ook wijzelf.

Wat betekent dit voor jouw Seepje?
Vanaf maandag 27 juni gaat de prijsverhoging in. We volgen hiermee ook de was- en poetsmarkt: deze prijsverhoging zie je ook bij andere was- en poetsmerken, die met hetzelfde bijltje hakken.

De prijs van ons wasmiddel wordt €9,99, afwasmiddel €2,99 en handzepen €3,69. Goed om te weten is dat dit de prijzen zijn in ónze winkel die we afgeven aan alle verkooppunten. We hebben verder geen invloed op de uiteindelijke prijs die jij in de schappen ziet.

We hopen natuurlijk dat je met Seepje blijft wassen en poetsen. Zodat we ‘t klimaat niet om zeep helpen, maar juist het heft in handen nemen! Mét natuurlijke was- en poetsproducten, op weg naar 100% fossielvrije producten. Alleen samen kunnen we de toekomst schoner wassen en poetsen!

Heb je hier vragen over? Stel ze gerust door ons ‘n mailtje te sturen op hoi@seepje.nl.