Het soppige werkleven van Milou

 

 

Milou is strategisch salesmanager en houdt zich bezig met de duurzame groei bij Seepje. Zo zorgt zij ervoor dat Seepje zich steeds meer pioniert als Sustainable Category Captain.

Wat vind je van je werk?

“Ik vind mijn werk bij Seepje superleuk! Het is heel erg fijn om binnen een mega gemotiveerd team te werken. Iedereen doet ook echt zijn uiterste best om de wereld schoner en mooier te wassen. Tegelijkertijd maken we écht impact en zijn we nog altijd met z’n allen aan het pionieren. Deze combinatie maakt dat ik het heel erg naar mijn zin heb bij Seepje.

Wat vind je van je team?

“Dan beschrijf ik graag mijn maandag want dan zijn de meeste mensen op kantoor. We beginnen de dag altijd met een high five en het knuffelen van de puppy’s en hondjes die dan op kantoor zijn. Deze worden heel vaak meegenomen, supergezellig! Ik kom vanuit Baarn, dus ik rijd altijd voor de files uit. Rond 09.00 worden de eerste koffietjes gemaakt en heeft iedereen z’n laptop opengeklapt om aan de slag te gaan.

Op maandag werk ik altijd mijn mail bij. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor Jumbo en Plus en bekijk ik wat er die week op de planning staat. Voor mij is dit nu veel new business waar we mee bezig zijn, maar ook onder andere het Sustainable Category Captain proces op het schap. Met Seepje willen we echt impact maken, ook bij de klanten kant.

Om 12 uur is het tijd voor lunch, vaak halen we een heerlijk broodje bij de Italiaan bij ons om de hoek of een lekkere salade van SLA in de stad. Dan lunchen we met het team, lopen we af en toe nog een klein rondje in de stad en gaan we weer verder met werken.”

Wat vind je het leukste aan werken bij Seepje?

“Het impact maken! Je draagt daadwerkelijk je steentje bij aan een betere wereld en dat vind ik heel tof! Ook het team vind ik superleuk! Ik vind dat we een hele fijne club mensen hebben waarin iedereen vriendelijk is met elkaar, in is voor een lolletje en we tussen door ook een potje tafeltennis kunnen spelen. Dus het team is ook wel echt een van de redenen dat ik al 4 jaar bij Seepje zit!.”

Wat zou je graag meegeven aan een kandidaat die bij Seepje komt solliciteren?

“Als je bij Seepje komt werken, bereid je dan voor op een heel enthousiast gemotiveerd en tikkeltje eigenwijs team! Weet ook dat bij Seepje de wereld letterlijk aan je voeten ligt. Binnen het salesteam zijn er 100.000 mogelijkheden, 100.000 kansen te verzilveren en krijg je daar ook echt de ruimte voor als er een goed plan ligt!”

 

Psst.. deze week 25% korting op Seepje bij Albert Heijn

Psst.. deze week 25% korting op Seepje bij Albert Heijn

Schrijf je net als 18.000 Seepje fans in voor onze brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling! Doe je mee?

Ja! Misschien later

Schrijf je net als 18.000 fans in op de Seepje brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling. Doe je mee?

[mc4wp_form id=”12110″]

Misschien later

Een brief van Seepje

Schrijf je net als 18.000 fans in en ontvang een handzeepje cadeau bij besteding van €25

[mc4wp_form id=”12110″]