Vacature: Supply Chain Planner

Wie zijn wij?

Seepje is onderweg het meest inspirerende én impactvolle wasmerk van de wereld te worden. Dat vinden wij niet alleen zelf, maar ook Nederland heeft ons op de vierde plek van de meest inspirerende organisaties gestemd! We timmeren flink aan de weg. We zoeken een Supply Chain Planner die ons Supply Chain team komt ondersteunen. Op naar een schone toekomst!

Onze producten zijn uniek en Seepje loopt wereldwijd voorop in de transitie van fossiele- naar natuurlijke ingrediënten binnen home- en personal care. Ook zijn we open en eerlijk, over alles! Dat zit nu eenmaal in ons DNA. Ook tegen elkaar: we zijn kritisch, ondernemend en maken impact met plezier.

Supply Chain Planner: wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor een aantal onderdelen binnen onze keten en bent een rots in de branding voor ’t Supply team. Je ondersteunt met analyseren, procurement, orderverwerking, certificeren en verbeteren! Hoe doe je dat:

Je analyseert wekelijks de productieplanning en maakt een afweging voor de voorraden van componenten of eindproducten.

Naar aanleiding van de analyses bepaal jij aan de hand van Slim4 (ons MRP systeem) de behoeftes en zorg je dat alles tijdig voorradig is door alle PO’s te communiceren. Je werkt dit nauwkeurig bij in Exact, boekt alle ontvangsten en inkoopfacturen in, zodat alle partners op tijd betaald worden. Zowel makkelijke als complexe bestelling zijn jouw ding! Je voorziet jouw inkoper collega Bas van een maandelijkse procurement rapportage. Deze analyseer je samen om verbeterpunten te analyseren (en op te lossen).

Jij bent het aanspreekpunt voor onze sociale werkplaatsen. Je zorgt dat ze alles hebben om impact te maken. Een verantwoordelijke klus, want ’t zijn er nogal wat! Ook zorg jij er voor dat we elk jaar onze certificeringen behalen, je zorgt dat je de juiste informatie verzamelt bij je collega’s.

Kortom: een goede combinatie van terugkerende, operationele taken én verantwoordelijkheden binnen de hele keten. Je bent het gezicht van Seepje voor onze sociale werkplaatsen en de go-to voor ’t supply team.

Wie ben je wel? 

 • Je bent eigenwijs, ondernemend en gedreven om impact te maken.
 • Daadkracht: er gaat regelmatig wat mis in de keten. Jij zoekt snel naar een oplossing en neemt zelfstandig beslissingen. Je gaat problemen niet uit de weg, maar vindt ’t leuk om creatieve oplossingen te bedenken, zodat we nooit (nee echt nooit) nee hoeven te verkopen
 • Je bent secuur: een nulletje teveel of te weinig kan ’t supply team zich niet permitteren
 • Flexibel: je moet veel schakelen tussen verschillende stromen binnen onze supply chain. Da’s niet niks.
 • Je neemt verantwoordelijkheid en hebt ongeveer 2 jaar relevante werkervaring.
 • Ervaring met Slim4 en Exact worden we blij van!
 • Je kan goed overzicht houden, ondanks verschillende programma’s, excel sheets en veel partijen met wie we samen werken!

Wie ben je niet? 

Ben je enorm chaotisch, vind je het moeilijk voor jezelf op te komen, of heb je heel duidelijke werkinstructies nodig? Of iemand die jou bij de hand neemt, en de dag met je doorspreekt? Tja, laten we dan maar eerlijk zijn… Dan is Seepje ’t niet voor jou!

Wat je ervoor terug krijgt?

 • Samen met 25 Soapies maken we écht impact met heel veel plezier!
 • Onbeperkt vakantiedagen
 • Onbeperkt boeken bestellen
 • Een salaris van ongeveer €2.500 (we kijken natuurlijk naar je ervaring!)
 • De mogelijkheid om mede-eigenaar van Seepje te worden door te investeren via onze Soapies STAK.
 • Een collectieve bonus regeling
 • Extra verlof mogelijkheden voor ouders én een babybonus van 1000 euro.
 • Pensioenregeling bij onze duurzame partner a.s.r.

Solliciteren maar! 

Vink je niet ieder hokje aan? Onderzoek toont aan dat vrouwen en mensen van kleur minder snel solliciteren als ze niet aan élke eis voldoen. Bij Seepje willen we gemotiveerde collega’s met een groen hart, om samen een diverse, inclusieve en authentieke werkomgeving te bouwen. Dus zelfs als je op papier niet de perfecte kandidaat bent, moedigen we je aan tóch te solliciteren. Voor ’t zelfde geld ben jij juist die goeie match en er is maar één manier om daarachter te komen! Stuur je sollicitatie op naar francien@seepje.nl, je krijgt altijd een reactie.

Psst.. deze week 25% korting op Seepje bij Albert Heijn

Psst.. deze week 25% korting op Seepje bij Albert Heijn

Schrijf je net als 18.000 Seepje fans in voor onze brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling! Doe je mee?

Ja! Misschien later

Schrijf je net als 18.000 fans in op de Seepje brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling. Doe je mee?

[mc4wp_form id=”12110″]

Misschien later

Een brief van Seepje

Schrijf je net als 18.000 fans in en ontvang een handzeepje cadeau bij besteding van €25

[mc4wp_form id=”12110″]