Social Media Manager -fulltime

Seepje maakt de beste was- en poetsmiddelen voor een schonere én mooiere wereld. Het resultaat dat we willen behalen is de som van de positieve impact die we realiseren, voor alle betrokkenen en onze omgeving. In ons Washok in Den Haag streven we altijd naar het allerbeste resultaat. We belonen initiatief en ondernemerschap, assertiviteit, creativiteit en een kritische blik. We zijn open en eerlijk naar elkaar, iedereen is zichzelf en natuurlijk komt niemand ooit wasmiddel, wasverzachter, allesreiniger, afwasmiddel óf handzeep tekort.

We willen het meest inspirerende en impactvolle was- en poetsmerk van Europa worden! In Nederland zijn we inmiddels goed op weg. Vorig jaar werden we door consumenten verkozen als één van de meest inspirerende merken van ’t land. Bovendien stonden we dit jaar in de finale van de Coolest Dutch Brands verkiezing! We begonnen met onze studiefinanciering en brachten in 2014 de eerste producten op de markt, die we aan de keukentafel met vrienden en familie hebben ingepakt. Inmiddels werken we met 15 gepassioneerde was- en poetsfanaten, en verkopen we dit jaar meer dan een miljoen producten via zo’n 4000 winkels in Nederland, België en Duitsland. En da’s belangrijk! Want hoe meer mensen met Seepje wassen en poetsen, hoe meer we samen kunnen betekenen voor alle betrokkenen en onze omgeving.

Als Social Media Manager heb je een belangrijke rol in het Seepje marketingteam! Op basis van de strategie bepaal je met welke content we onze doelen gaan behalen. Samen met het team creëer je deze content je evalueert vervolgens de resultaten, om zo met een goed onderbouwde inzet van marketingbudget, op alle kanalen, groei van het aantal Seepje fans te realiseren. Wist je dat ons marketingteam elk jaar zelf meer dan 200 uitingen produceert? Gericht proberen we daarmee onze doelgroep te bereiken om meer en meer Seepje fans te creëren. De Social Media Manager bij Seepje neemt deel in het creatieproces en weet onze tone-of-voice feilloos door te vertalen op onze socials. Ook esthetisch heb je gevoel bij ons merk en je bent in staat eigenwijze concepten te bedenken. En dan onderhoud je ook nog eens onze relaties met influencers!

Ben jij de superheld(in) die Seepje zoekt?

 • Creatief, een ster in copywriting én gevoel voor esthetiek;
 • 3-5 jaar relevante ervaring incl. indrukwekkende resultaten;
 • Photoshop / Illustrator skills zijn een pre;
 • Spreekt vloeiend Nederlands en Engels;
 • Affiniteit met duurzaamheid en onze sociale missie, als ook met onze producten;
 • Natuurlijk ben je ook autonoom, nauwkeurig en stressbestendig;
 • En je bent wel in voor een geintje.

Wat je ervoor terug krijgt? Een geweldige baan:

 • Een ondernemende, open, gedreven en authentieke werkomgeving in ons Washok in Den Haag (op dit moment vanuit huis, in verband met Corona);
 • Een ambitieus team met toppers, met hart voor Seepje en onze missie.
 • Een belangrijke rol in een snelgroeiend bedrijf, wij willen dat jij mee groeit;
 • Goede arbeidsvoorwaarden, zoveel vakantiedagen als je wilt en onbeperkt boeken bestellen;
 • Wasmiddel, heel, heel veel was- en poetsmiddel.

Seepje is actief tegen discriminatie en racisme:

 • Anoniem solliciteren wordt gewaardeerd;
 • Alle aanmeldingen worden gelijk en inhoudelijk behandeld;
 • We kijken verder dan (geldigheid van) diploma’s;
 • Wil je iets zeggen over hoe deze vacature inclusiever kan? We horen je graag.

Word jij de nieuwe Social Media Manager bij Seepje?

Laat ons dan weten waarom jij dé persoon bent waar wij naar op zoek zijn. Stuur je CV, motivatie en eventuele aanvulling daarop uiterlijk 5 november naar ilse@seepje.nl – Je krijgt altijd een reactie.

PS: Vanwege Corona werken we grotendeels vanuit huis en zullen we in deze sollicitatieprocedure een eventueel eerste gesprek telefonisch voeren.

 

Psst.. deze week 25% korting op Seepje bij Albert Heijn

Psst.. deze week 25% korting op Seepje bij Albert Heijn

Schrijf je net als 18.000 Seepje fans in voor onze brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling! Doe je mee?

Ja! Misschien later

Schrijf je net als 18.000 fans in op de Seepje brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling. Doe je mee?

[mc4wp_form id=”12110″]

Misschien later

Een brief van Seepje

Schrijf je net als 18.000 fans in en ontvang een handzeepje cadeau bij besteding van €25

[mc4wp_form id=”12110″]