Dit zijn wij!

Seepje maakt wasmiddelen en allesreinigers van superschillen uit Nepal. We gebruiken alleen de schoonste ingrediënten en samen betalen we daar een eerlijke prijs voor. Onze missie? Een schonere én mooiere wereld!

Het begon in maart 2013, toen Melvin en Jasper op televisie zagen hoe mensen in Nepal natuurlijk zeep maakten van vruchtenschillen. Schillen van de Sapindus mukorossi vrucht om precies te zijn. Daar zit saponine in, een natuurlijke vorm van zeep dus, die vrijkomt wanneer de schillen met water in aanraking komen. Melvin en Jasper kwamen in contact met Hari de Nepalese schillenboer, en besloten hun studiefinanciering bij elkaar te schrapen om een eerste lading schillen richting Nederland te verschepen. Ze zagen een kans om hier mensen blij te maken met een wonderschoon product, en tegelijkertijd de werk- en leefomstandigheden in Nepal te verbeteren!

Inmiddels zijn er negen verschillende Seepjes, verkrijgbaar bij zo’n 1100 winkels in Nederland en België. En dat vinden we belangrijk. Want hoe meer mensen Seepje gebruiken, hoe meer we samen kunnen betekenen voor mensen en het milieu. Je kunt wassen met de superschillen zelf, of met één van de vloeibare Seepjes. Sinds kort bevredigen we zelfs menig poetsbui! Ga jij voor Seepje Zon op je bol geur of Seepje Frisse mintjes geur…?

Onze missie is simpel...

Een schonere en mooiere wereld! We willen dat iedereen beter wordt van onze producten en geloven dat dit kan. Jij, wij en de winkel, de schillenboeren in Nepal, de kanjers van de sociale werkplaats… Voor alle belanghebbenden, én hun omgeving, maken we samen wassen en poetsen weer leuk!

Team Seepje

Rosaura - Communicatie Kampioen

Zo veelzijdig dat je de Seepje hoi-mail kunt onderhouden, zo zijn er niet veel... Voor al je was- en poetspracht, samenwerkingen, PR en vijf verschillende talen kun je bij Rosaura terecht. Daarbij verovert ze de Duitse markt en onderhoudt ze het contact met onze winkels!

Bel: +31(0)6-42861259
Mail:

Karel - Wasministratief Strateeg

Kan als geen ander alle financiële, logistieke en administratieve processen glad strijken. Al die data worden onder andere gebruikt voor de strategische keuzes. Daarbij vindt-ie het ook nog eens leuk om het Seepje verhaal door te vertellen! En in ons Washok ontpopt hij zich langzaam tot tafeltenniskoning...

Bel: +31(0)6-43956787
Mail:

Melvin - Wasman

Als mede-oprichter en hoofd van alle Wasdokters is er letterlijk geen man die meer van wassen én poetsen weet dan hij. Bovendien is Melvin verantwoordelijk voor alle financiële, logistieke en administratieve zaken. Om nog maar niet over productie te spreken, niets liever dan eens lekker in die Seepje ketel roeren... Toch?

Bel: +31(0)6-49229337
Mail:

Matthijs - Wasdemonstrateur

Staat wekelijks bij één van onze verkooppunten een wasmachine of schoonmaakploeg te imiteren. Matthijs heeft daarbij een passie voor impact, en is verantwoordelijk voor Seepjes’ Meetjes.

Mail:

Jasper - Wasman

Als mede-oprichter houdt hij zich gepassioneerd bezig met Seepjes' creatieve processen, marketing en communicatie... En is 'ie regelmatig op de bühne te vinden om het Seepje verhaal door te vertellen! Altijd onderweg... Verantwoordelijk voor verkoop, samenwerkingen en impact. Maar als 'ie dan een keer op kantoor is, zit hij het liefst met z'n laptop in de strandstoel.

Bel: +31(0)6-29329800
Mail:
Seepje Superschillen uit Nepal

Seepje - Washok

Ons Washok vind je op de Mercuriusweg nummer 62 in Den Haag. Bel of mail je even voor een afspraak?

Voor grondig onderzoek:

  • KvK-nummer: 65930452
  • BTW nummer: 856321576B01
  • IBAN: NL82RABO0114968411
  • BIC: RABONL2U

Bel: +31-(0)85-0605000
Mail: hoi@seepje.nl

Je kunt ons natuurlijk ook altijd Facebooken, Instagrammen of Twitteren. En alsof dat nog niet bont genoeg is… Onderstaand contactformulier leidt direct naar onze inbox. Invullen en versturen maar! We reageren altijd.

Naam:

E-mail adres:

Waar gaat je berichtje over?

Kom maar op!