Dit is Seepje!

Seepje maakt wasmiddelen, allesreinigers, afwasmiddelen, wasverzachters én handzepen van de beste ingrediënten uit de natuur. Zoals de schillen van de Sapindus mukorossi vrucht uit India en Nepal. We gebruiken alleen de schoonste ingrediënten en samen betalen we daar een eerlijke prijs voor. Onze missie? Een schone toekomst voor ons allemaal!

Landwirtinnen Koperative Nepal Faitrade Seepje

Hoe het allemaal begon...

Het begon in maart 2013, toen Melvin en Jasper op televisie zagen hoe mensen in Nepal natuurlijk zeep maakten van vruchtenschillen. De Sapindus schil bevat saponine, een natuurlijke vorm van zeep, die vrijkomt wanneer de schillen met water in aanraking komen. Melvin en Jasper kwamen in contact met Hari de Nepalese schillenboer, en besloten hun studiefinanciering bij elkaar te schrapen om een eerste lading schillen richting Nederland te verschepen. Ze zagen ‘n kans om hier mensen blij te maken met een wonderschoon product, en tegelijkertijd de werk- en leefomstandigheden in Nepal te verbeteren!

En nu....

Inmiddels is Seepje verkrijgbaar bij online en offline winkels in heel Nederland, België, Duitsland en Zwitserland . En dat vinden we belangrijk. Want hoe meer mensen Seepje gebruiken, hoe meer we samen kunnen betekenen voor mensen en het milieu!

Wil je iets aan ons vragen?

Je kunt ons bellen of mailen!

Bel: +31-(0)85-0605000
Mail: hoi@seepje.nl

En alsof dat nog niet bont genoeg is… Je kunt ons of natuurlijk ook altijd Facebooken of Instagrammen.

Onze soapies

Ilse Impact Heldin

+31(0)6-39072651

Ilse Impact Heldin

De gedreven en vrolijke Ilse zet zich kei-hard in om met Seepje zoveel mogelijk impact te maken. Als ze niet bezig is met de ambitie om Seepje CO2-neutraal te maken, dan is ze wel in gesprek met de mensen die zich inzetten voor Seepje, zoals de kanjers op de sociale werkplaats en de schillenboeren en partners in Nepal. Te gek, toch?!

Bel: +31(0)6-39072651
Email:

Hester Strategisch Marketing Held

+31(0)6-30219629

Hester Strategisch Marketing Held

Hester houdt zich als hartstochtelijk marketeer bezig met het reilen en zeilen van het marketing team; van keuzes op assortiment tot het aanscherpen van communicatie uitingen. Haar missie? Ervoor zorgen dat ‘t impactvolle verhaal van Seepje bij zoveel mogelijk mensen in het hoofd en hart komt. En oh ja, nieuwsgierig als ze is, houdt ze trends en marktdata goed in de gaten, en gaat ze zo vaak mogelijk op reis om andere culturen te ontdekken.

Bel: +31(0)6-30219629
Email:

Marcel Key Account Baas

+31 (0)6-38562497

Marcel Key Account Baas

Marcel wil niets liever dan dat zijn kinderen opgroeien in 'n schonere én mooiere wereld. Daarom is hij constant op zoek naar originele manieren om, samen met de grote supermarkten, 't Seepje-verhaal bij zoveel mogelijk winkelende mensen te krijgen. Toffe promoties, nieuwe producten in zoveel mogelijk winkels. Hij regelt het allemaal! Da's pas impact maken!

Bel: +31 (0)6-38562497
Email:

Elke Aanvoerder Winkel Plezier

+31 (0)6-52710277

Elke Aanvoerder Winkel Plezier

De vrolijke en enthousiaste Elke kan niet alleen goed skiën van 'n berg naar beneden, maar brengt ook Seepje naar de top! Ze pakt alle kansen om 't verhaal van Seepje te vertellen aan online shoppers, op onze eigen webshop én andere online retailers waar we mee samenwerken. Deze hardloop-liefhebster rent niet alleen buiten, maar ook voor impact. Tof hè?

Bel: +31 (0)6-52710277
Email:

Francien Mensenmens

0638948936

Francien Mensenmens

Bij Seepje staan de Soapies op 1 en daar komt Francien om de hoek kijken. HR kent geen geheimen voor haar en zij zorgt voor 'n flinke portie werkplezier! Vacatures schrijven, contracten opstellen, teamlunches verzorgen en allllles dat daartussen valt weet Francien wel raad mee! En als dat nog niet genoeg is... ze werkt ook als lifeguard! Als dát geen mensen-mens is, weten wij 't ook niet meer ;)

Bel: 0638948936
Email:

Alexander Digitale Groei Baas

+31 (0)6-24263954

Alexander Digitale Groei Baas

Hoe we met het impactvolle verhaal van Seepje de meeste mensen bereiken? Alex weet 't! Deze digitale duizendpoot houdt onze online advertising onder 'n vergrootglas en weet aan welke knoppen hij moet draaien om nog meer impact te maken. Alex is niet alleen fanatiek in z'n werk. Op 'n surfplank voelt hij zich helemaal thuis. Net als achter een pingpongtafel trouwens, daar is de score al snel 11-0!

Bel: +31 (0)6-24263954
Email:

Milou Sales Kapitein

+31(0)6-12354565

Milou Sales Kapitein

Alle hens aan dek met onze Sales Kapitein Milou! Ze speelt moeiteloos in op kansen voor Seepje om (internationaal) te groeien. Ze onderhoudt relaties als geen ander, met het oog op de toekomst. Nieuwe partners? Ook daar stapt ze met plezier op af. Met een kleintje thuis, houdt het wassen & poetsen haar ook in haar vrije tijd lekker bezig!

Bel: +31(0)6-12354565
Email:

Jessica De Verhalenverteller

+31 (0)6-81447991

Jessica De Verhalenverteller

Deze blije, creatieve Soapie is 'n echte aanwinst. Jessica zorgt ervoor dat zoveel mogelijk mensen het verhaal van Seepje kennen. Creatieve brainstorms houden, concepten bedenken, verhalen tikken... Zij zorgt ervoor dat alles op rrrolletjes loopt! En dit doet ze niet alleen... kantoorhond Willem ligt braaf onder haar bureau. Hij ontvangt zowel thuis als op kantoor van alle kanten knuffels!

Bel: +31 (0)6-81447991
Email:
Anisa Team Seepje

Anisa Commerciële Duizendpoot

+31 (0)6-43457622

Anisa Commerciële Duizendpoot

De gedreven Anisa is verantwoordelijk voor 't werven van winkels waar Seepje haar verhaal mag delen. Dat is niet 't enige dat ze doet... Ook zorgt ze voor toffe acties en informeert en adviseert ze 't winkelpersoneel. Ze mag dan wel klein van stuk zijn, haar plannen zijn groots! Met haar kwaliteiten en enthousiasme krijg ze 't allemaal voor elkaar.

Bel: +31 (0)6-43457622
Email:

Evelijn Sales Supporter

+31 (0)6-14879512

Evelijn Sales Supporter

Evelijn is de rots in de branding voor het salesteam. Ze ondersteunt accountmanagers en vormt de schakel tussen hen en supply chain. Een echt mensen-mens, die graag kijkt of de samenwerking tussen collega's nóg beter kan. Het analyseren van marktdata en vertalen naar strategische inzichten kan ze als de beste. Geen toeval dat ze dol is op strategische spelletjes... Iemand zin in een potje carcassonne?

Bel: +31 (0)6-14879512
Email:

Jessy Koningin Productieplanning

+31 (0)6-42371101

Jessy Koningin Productieplanning

Jessy hoort inmiddels bij het meubilair. Niet alleen omdat ze met haar vrolijke kleding lekker blend met onze verpakking, maar ook omdat ze jaren geleden als stagiaire bij Seepje is begonnen. Jessy is verantwoordelijk voor de planning van de productieketen, want al die Seepjes moeten wel op tijd voor onze fans in de schappen staan! Dat betekent vooral veel bellen, bellen en nog eens bellen. Maar met die energie van Jessy, zijn dat louter vrolijke gesprekken!

Bel: +31 (0)6-42371101
Email:

Evelien Merk Kampioen

+31 (0)6-83521028

Evelien Merk Kampioen

Het merk Seepje? Evelien ademt 't! De gepassioneerde Evelien zorgt dat alles dat we doen écht Seepje is. Dat betekent dus écht al-les hè? Van PR tot verpakkingen en van marktonderzoek tot samenwerkingen... Evelien hosselt 't!

Bel: +31 (0)6-83521028
Email:

Kris Supply Chain Held


Kris Supply Chain Held

Kristiaan is de grootste grootverbruiker van Seepje. Geen wonder dat hij ervoor zorgt dat er altijd genoeg Seepjes op voorraad zijn. Zo kom jij ook niet zonder te zitten! Kris zorgt samen met 't Supply Chain Team voor 't duurzaam inkopen, produceren en uitleveren van de Seepjes. Altijd met een vriendelijke lach en positieve instelling!

Email:

Barbara Supply Chain Kampioen

0638948927

Barbara Supply Chain Kampioen

De enthousiaste Barbara houdt van plannen, organiseren en de fictieve puntjes op de i. Da's maar goed ook, want ze is verantwoordelijk voor 't analyseren en handelen naar de vraag van Seepjes, zodat niemand ooit zonder komt te zitten! Ook ondersteunt ze bij inkoop en monitort en verbetert ze 't klantcontact.

Bel: 0638948927
Email:

Timo Bestel talent

Timo Bestel talent

Het proces van bestelling tot levering? Stagiair Timo weet 't! Hij is verantwoordelijk voor de bestelmail, orderverwerking én 't transport. Deze alles-kunner pakt elke kans en ondersteund naast zijn eigen werkzaamheden ook 't Supply Chain team. Da's nog 'ns tof!

Daniël Wereldse Sales Held

+31 (0)6-15251486

Daniël Wereldse Sales Held

Scandinavië? Frankrijk? Korea? Niets is de goedlachse Daniël te gek. Elke dag is hij in gesprek met een ander deel van de wereld, want hij heeft maar één doel! Zoveel mogelijk mensen in de wereld kennis laten maken met Seepje. En óf dat 'm gaat lukken!

Bel: +31 (0)6-15251486
Email:

Bas Inkoop Held

+31 (0)6-34841192

Bas Inkoop Held

De gemotiveerde en ambitieuze Bas is verantwoordelijk voor 't inkopen van alle ingrediënten en andere componenten die we nodig hebben om Seepjes te maken! Daarnaast houdt hij alle marktontwikkelingen in de gaten. Onderhandelen, plannen en knopen doorhakken... Bas hosselt 't!

Bel: +31 (0)6-34841192
Email:

Lotte Kampioen Cijfertjes


Lotte Kampioen Cijfertjes

Lotte klust niet alleen graag in huis... Bij Seepje klust ze hard aan de weg. Ze is goed met cijfers en is verantwoordelijk voor alle financiële processen. Ze maakt rapportages, ondersteunt wasman Melvin met financiële projecten en zorgt dat de teams binnen Seepje de juiste strategische beslissingen kunnen nemen. Kort gezegd: deze piano-spelende topper laat de cijfers de juiste kanten op rrrollen!

Email:

Lilly Creatie Koningin

+49 176-44439351

Lilly Creatie Koningin

Lilly's creatieve brein en passie komt goed van pas om 't unieke Seepje-verhaal op beeld te krijgen. Foto's, video's, animaties... Geen dag ziet er 't zelfde uit voor Lilly! Ook de verpakkingen geeft ze graag een frisse nieuwe Seepje-look. Zo inspireert ze anderen om samen met ons te kiezen voor 'n schone toekomst!

Bel: +49 176-44439351
Email:

Daphne Financieel Talent


Daphne Financieel Talent

De altijd-zin-in-werk-Daphne is na haar stage gezellig blijven hangen. Nu ondersteunt ze Seepje in 't beheer van de financiële administratie. Klinkt ingewikkeld, maar voor Daphne niet! Zij wordt heel blij van het afhandelen van inkomende facturen en maakt de administratie tip top in orde.

Email:

Melvin Wasman

Melvin Wasman

Als mede-oprichter en hoofd van alle Wasdokters is er letterlijk geen man die meer van wassen én poetsen weet dan hij. Bovendien is Melvin verantwoordelijk voor de financiële en logistieke zaken. Om nog maar niet over productie te spreken, niets liever dan eens lekker in die Seepje ketel roeren... Toch?

Jasper Wasman

Jasper Wasman

Als mede-oprichter houdt hij zich gepassioneerd bezig met Seepjes' strategische en creatieve processen, zoals het ontwikkelen van de producten en de marketing en communicatie... Ook is 'ie regelmatig op de bühne te vinden om het Seepje verhaal door te vertellen! Jasper is veel onderweg, want hij's ook verantwoordelijk voor de verkoop en allerlei relaties. Maar als 'ie dan een keer op kantoor is, zit hij het liefst met z'n laptop in de strandstoel.

Dat doen we niet alleen...

Onze missie wordt gesteund door DOEN Participaties B.V. en Fair Capital Partners Impact Investing, en daar zijn we super blij mee! Want niet alleen durven ze risico te nemen door in een relatief vroege fase in Seepje te investeren, bij hun beide staat maatschappelijke impact altijd voorop. Net als Seepje hebben ze de ambitie om iets goeds te doen voor de wereld middels duurzaam ondernemen.

Seepje - Washok

Ons Washok vind je op de Mauritskade nummer 1 2514 HC in Den Haag. Bel of mail je even voor een afspraak?

Voor grondig onderzoek:

  • KvK-nummer: 65930452
  • BTW nummer: 856321576B01
  • IBAN: NL82RABO0114968411
  • BIC: RABONL2U

Let op: wij zijn onlangs verhuisd, op sommige verpakkingen staat een ander adres aangegeven.

Psst.. deze week 25% korting op Seepje bij Albert Heijn

Psst.. deze week 25% korting op Seepje bij Albert Heijn

Schrijf je net als 18.000 Seepje fans in voor onze brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling! Doe je mee?

Ja! Misschien later

Schrijf je net als 18.000 fans in op de Seepje brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling. Doe je mee?

Misschien later

Een brief van Seepje

Schrijf je net als 18.000 fans in en ontvang een handzeepje cadeau bij besteding van €25