Dit is Seepje!

Seepje maakt wasmiddelen, allesreinigers, afwasmiddelen, wasverzachters én handzepen van de beste ingrediënten uit de natuur. Zoals de schillen van de Sapindus mukorossi vrucht uit India en Nepal. We gebruiken alleen de schoonste ingrediënten en samen betalen we daar een eerlijke prijs voor. Onze missie? Een schonere én mooiere wereld!

Het begon in maart 2013, toen Melvin en Jasper op televisie zagen hoe mensen in Nepal natuurlijk zeep maakten van vruchtenschillen. De Sapindus schil bevat saponine, een natuurlijke vorm van zeep, die vrijkomt wanneer de schillen met water in aanraking komen. Melvin en Jasper kwamen in contact met Hari de Nepalese schillenboer, en besloten hun studiefinanciering bij elkaar te schrapen om een eerste lading schillen richting Nederland te verschepen. Ze zagen een kans om hier mensen blij te maken met een wonderschoon product, en tegelijkertijd de werk- en leefomstandigheden in Nepal te verbeteren!

Inmiddels zijn er meer dan 20 verschillende Seepje producten, verkrijgbaar bij zo’n 5.000 winkels in Nederland, België en Duitsland. En dat vinden we belangrijk. Want hoe meer mensen Seepje gebruiken, hoe meer we samen kunnen betekenen voor mensen en het milieu. Je kunt wassen met de superschillen zelf, of met één van de vloeibare Seepjes. Ga jij voor Seepje Vers geperste lente geur of Vrij en blij geur…?

Onze missie is simpel...

Een schonere en mooiere wereld! We willen dat iedereen beter wordt van onze producten en geloven dat dit kan. Jij, wij en de winkels, de schillenboeren, de kanjers van de sociale werkplaats… Voor alle belanghebbenden, én hun omgeving, maken we samen wassen en poetsen weer leuk!

Wil je iets aan ons vragen?

Je kunt ons bellen of mailen!

Bel: +31-(0)85-0605000
Mail: hoi@seepje.nl

En alsof dat nog niet bont genoeg is… Je kunt ons of natuurlijk ook altijd Facebooken of Instagrammen.

Team Seepje

Ilse Aanvoerder Werkplezier

+31(0)6-39072651

Ilse Aanvoerder Werkplezier

Zodra je ons Washok in Den Haag binnenstapt, merk je dat er een flinke portie Brabantse gezelligheid in de lucht hangt... Ilse zorgt ervoor dat iedereen goede werkomstandigheden ervaart; niet alleen binnen ons eigen team, maar ook de schillenboeren in de Himalaya. Samen met lokale partners zet zij projecten op die bijdragen aan een duurzame schillenketen. En daar vertelt ze onze fans alles over, bijvoorbeeld via de hoi-telefoon!

Bel: +31(0)6-39072651
Email:

Eefje Bezorger Wasplezier

+31(0)6-18908800

Eefje Bezorger Wasplezier

Eefje is verantwoordelijk voor het inplannen en versturen van bestellingen naar onze verkooppunten en fans vol met was- en poetsplezier. Ze houdt daarbij onze voorraden goed in de gaten, zodat er altijd voldoende Seepjes zijn en onze klanten niet misgrijpen. En als ze aan het einde van de werkdag op haar fiets naar huis zit, is ze extra tevreden als ze de CO2-uitstoot van ons transport zo laag mogelijk heeft weten te houden.

Bel: +31(0)6-18908800
Email:

Karlijn Aanvoerder Nederland & België

+31(0)6-43852122

Karlijn Aanvoerder Nederland & België

Als accountmanager draagt Karlijn bij aan de verkrijgbaarheid van alle Seepjes bij jou in de buurt. Haar doel is om samen met onze verkooppunten het merk Seepje te laten groeien! Heb je zelf een winkel in Nederland of België waar je graag Seepje zou verkopen? Karlijn staat voor je klaar! Ze heeft 2 kleine meiden thuis waardoor de wasmachine overuren draait. Haar ultieme wastip? Laat 't wasgoed buiten drogen voor een heerlijk fris gevoel!

Bel: +31(0)6-43852122
Email:

Melanie Merk Kampioen

+31(0)6-42861259

Melanie Merk Kampioen

Een schonere én mooiere wereld is waar we ’t voor doen, en Melanie zorgt ervoor dat dit in alle communicatie centraal staat. Van verpakkingen tot nieuwsbrieven! Middels PR en samenwerkingen stelt ze iedereen aan onze Seepjes voor.

Bel: +31(0)6-42861259
Email:

Milou Sales Kapitein

+31(0)6-12354565

Milou Sales Kapitein

Alle hens aan dek met onze Sales Kapitein Milou! Ze speelt moeiteloos in op kansen voor Seepje om (internationaal) te groeien. Ze onderhoudt relaties als geen ander, met het oog op de toekomst. Nieuwe partners? Ook daar stapt ze met plezier op af. Met een kleintje thuis, houdt het wassen & poetsen haar ook in haar vrije tijd lekker bezig!

Bel: +31(0)6-12354565
Email:

Evelijn Sales Supporter

+31 (0)6-14879512

Evelijn Sales Supporter

Evelijn is de rots in de branding voor het salesteam. Ze ondersteunt accountmanagers en vormt de schakel tussen hen en supply chain. Een echt mensen-mens, die graag kijkt of de samenwerking tussen collega's nóg beter kan. Het analyseren van marktdata en vertalen naar strategische inzichten kan ze als de beste. Geen toeval dat ze dol is op strategische spelletjes... Iemand zin in een potje carcassonne?

Bel: +31 (0)6-14879512
Email:

Jessy Kampioen Voorraad

+31 (0)6-42371101

Jessy Kampioen Voorraad

Jessy is als stagiaire begonnen bij Seepje en we zijn super blij dat ze ook na januari 2020 onderdeel van ons team blijft! Ze werkt mee aan de productieketen en is verantwoordelijk voor het bijhouden van de voorraadstanden en het inkopen van de componenten. Ook staat ze in regelmatig contact met de drie sociale werkplaatsen waar Seepje mee samenwerkt.

Bel: +31 (0)6-42371101
Email:

Hester Strategisch Marketing Held

+31(0)6-30219629

Hester Strategisch Marketing Held

Hester houdt zich als hartstochtelijk marketeer bezig met het reilen en zeilen van het marketing team; van keuzes op assortiment tot het aanscherpen van communicatie uitingen. Haar missie? Ervoor zorgen dat ‘t impactvolle verhaal van Seepje bij zoveel mogelijk mensen in het hoofd en hart komt. En oh ja, nieuwsgierig als ze is, houdt ze trends en marktdata goed in de gaten, en gaat ze zo vaak mogelijk op reis om andere culturen te ontdekken.

Bel: +31(0)6-30219629
Email:

Kris Supply Chain Held


Kris Supply Chain Held

Kristiaan is de grootste grootverbruiker van Seepje. Geen wonder dat hij ervoor zorgt dat er altijd genoeg Seepjes op voorraad zijn. Zo kom jij ook niet zonder te zitten! Op basis van data analyse ondersteunt hij Jasper en Melvin bij het maken van strategische keuzes om Seepje te laten groeien.

Email:

Gwendolyn Duitse waskanselier

+31(0)6-38685392

Gwendolyn Duitse waskanselier

Als waskanselier overziet Gwendolyn de groei van Seepje in Duitsland. Met Duits als moedertaal, is zij hét aanspreekpunt voor Duitse consumenten en retailers. Middels Instagram, PR en samenwerkingen wil ze iedereen in Duitsland Seepje fan maken. Ze wordt ondersteund door haar trouwe viervoeter: kantoorhond Beertje.

Bel: +31(0)6-38685392
Email:

Eliza Sociaal creatie talent


Eliza Sociaal creatie talent

Begonnen als content marketing stagiaire is Eliza een echte creatieprinses. Ze support het marketingteam bij verschillende projecten, maakt beeldconcepten tot werkelijkheid, en zorgt voor de leukste interactie met onze Seepje fans op Instastory. Heb je één van haar Instaquizzen over impact al ‘ns gemaakt? Nee?! Nou, je weet niet wat je mist hoor…

Email:

Melvin Wasman

Melvin Wasman

Als mede-oprichter en hoofd van alle Wasdokters is er letterlijk geen man die meer van wassen én poetsen weet dan hij. Bovendien is Melvin verantwoordelijk voor de financiële en logistieke zaken. Om nog maar niet over productie te spreken, niets liever dan eens lekker in die Seepje ketel roeren... Toch?

Jasper Wasman

Jasper Wasman

Als mede-oprichter houdt hij zich gepassioneerd bezig met Seepjes' strategische en creatieve processen, zoals het ontwikkelen van de producten en de marketing en communicatie... Ook is 'ie regelmatig op de bühne te vinden om het Seepje verhaal door te vertellen! Jasper is veel onderweg, want hij's ook verantwoordelijk voor de verkoop en allerlei relaties. Maar als 'ie dan een keer op kantoor is, zit hij het liefst met z'n laptop in de strandstoel.

Dat doen we niet alleen...

Onze missie wordt gesteund door DOEN Participaties B.V. en Fair Capital Partners Impact Investing, en daar zijn we super blij mee! Want niet alleen durven ze risico te nemen door in een relatief vroege fase in Seepje te investeren, bij hun beide staat maatschappelijke impact altijd voorop. Net als Seepje hebben ze de ambitie om iets goeds te doen voor de wereld middels duurzaam ondernemen.

Seepje - Washok

Ons Washok vind je op de Mauritskade nummer 1 2514 HC in Den Haag. Bel of mail je even voor een afspraak?

Voor grondig onderzoek:

  • KvK-nummer: 65930452
  • BTW nummer: 856321576B01
  • IBAN: NL82RABO0114968411
  • BIC: RABONL2U

Let op: wij zijn onlangs verhuisd, op sommige verpakkingen staat een ander adres aangegeven.

Psst.. deze week 25% korting op Seepje bij Albert Heijn

Psst.. deze week 25% korting op Seepje bij Albert Heijn

Schrijf je net als 18.000 Seepje fans in voor onze brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling! Doe je mee?

Ja! Misschien later

Schrijf je net als 18.000 fans in op de Seepje brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling. Doe je mee?

Misschien later

Een brief van Seepje

Schrijf je net als 18.000 fans in en ontvang een handzeepje cadeau bij besteding van €25