Key- accountmanager Benelux

Over Seepje

Seepje maakt de beste was- en poetsmiddelen voor een schonere én mooiere wereld. Het resultaat dat we willen behalen is de som van de positieve impact die we realiseren, voor alle betrokkenen en onze omgeving. Met deze missie willen wij het meest inspirerende en impactvolle was- en poetsmerk van Europa worden!

In Nederland zijn we inmiddels goed op weg. Vorig jaar werden we door consumenten verkozen als één van de meest inspirerende merken van ’t land! We begonnen met onze studiefinanciering en brachten in 2014 de eerste producten op de markt. Inmiddels werken we met 16 gepassioneerde was- en poetsfanaten, verkochten we afgelopen jaar meer dan een miljoen producten via zo’n 6000 winkels in Nederland, België en Duitsland. En da’s belangrijk! Want hoe meer mensen met Seepje wassen en poetsen, hoe meer positieve impact we kunnen maken op mens én milieu.

De functie

Als Key Accountmanager Benelux ben je verantwoordelijk voor onze huidige key-accounts Albert Heijn, Jumbo en Colruyt Group. Jij maakt het verschil door goede klantrelaties te onderhouden en commerciële kansen te creëren om zo samen met de klant te bouwen aan de groei van niet alleen Seepje, maar de totale was- en poets categorie.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van de commerciële jaarplannen bij de key-accounts; van promo-planning en prijsonderhandelingen tot distributie uitbreiding en de optimale schap posities, jij weet als geen ander hoe we de double digit growth die we elk jaar neerzetten, kunnen vasthouden!

Je monitort de volume en omzet ontwikkeling, zorgt ervoor dat de sales forecasts kloppen en je beheert het sales-budget. Je houdt hierbij de doelstellingen van Seepje, maar ook van de klant en categorie nauwlettend in de gaten.

Je hoeft ’t natuurlijk niet allemaal alleen te doen en werkt nauw samen met onze Sales Kapitein Milou en de andere collega’s van ’t salesteam.

Ben jij een…

Getalenteerde Sales Professional met uitstekende communicatieve en analytische skills? Heb jij ervaring met accountmanagement op hoofdkantoor niveau en ga jij de samenwerking tussen Seepje en Albert Heijn, Jumbo en Colruyt Group naar een volgend niveau tillen? Dan zoeken we jou!

We zijn op zoek naar een Key- Accountmanager Benelux (fulltime):

 • Ondernemend, commercieel, communicatief sterk met uitstekende onderhandelingsvaardigheden én analytisch (ervaring met Nielsen is een pre);
 • 4-8 jaar commerciële werkervaring in de FMCG/CPG sector, waarvan minstens 2 jaar in accountmanagement op hoofdkantoor niveau;
 • Affiniteit met duurzaamheid en onze sociale missie, als ook met onze producten;
 • Perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal:
 • Uiteraard ben je in staat om zelfstandig te werken, werk je nauwkeurig en ben je stressbestendig;
 • En je bent wel in voor een geintje.

Wat je ervoor terug krijgt? Een geweldige baan:

 • Een authentieke werkplek in ons Washok in het centrum van Den Haag. Een leerzame en creatieve omgeving met veel ruimte voor ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Maar uiteraard ben je vrij om deze werkplek af te wisselen met thuiswerken;
 • Ambitieuze en intrinsiek gemotiveerde collega’s met een hart voor Seepje en onze missie;
 • Een belangrijke rol in een innovatief, inspirerend en snelgroeiend bedrijf, en wij willen dat jij mee groeit;
 • Een marktconform salaris, collectieve bonusregeling, pensioenopbouw én de optie om te participeren in Seepje zodra je één jaar in dienst bent;
 • Nog meer mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals zoveel vakantiedagen als je wilt, flexibel werken en onbeperkt boeken bestellen;
 • Wasmiddel, heel, heel veel was- en poetsmiddel.

Seepje is actief tegen discriminatie en racisme:

 • Anoniem solliciteren wordt gewaardeerd;
 • Alle aanmeldingen worden gelijk en inhoudelijk behandeld;
 • We kijken verder dan (geldigheid van) diploma’s;
 • Wil je iets zeggen over hoe deze vacature inclusiever kan? We horen je graag.

Word jij de nieuwe Key- Accountmanager Benelux?

Laat ons dan weten waarom jij dé persoon bent waar wij naar op zoek zijn. Stuur je CV, motivatie en eventuele aanvulling daarop naar ilse@seepje.nl. Je krijgt altijd een reactie.

Psst.. deze week 25% korting op Seepje bij Albert Heijn

Psst.. deze week 25% korting op Seepje bij Albert Heijn

Schrijf je net als 18.000 Seepje fans in voor onze brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling! Doe je mee?

Ja! Misschien later

Schrijf je net als 18.000 fans in op de Seepje brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling. Doe je mee?

Misschien later

Een brief van Seepje

Schrijf je net als 18.000 fans in en ontvang een handzeepje cadeau bij besteding van €25