Key- accountmanager

Seepje is onderweg het meest inspirerende én impactvolle wasmerk van de wereld te worden. Met 6000 verkooppunten in NL, BE en DE, een gemiddelde CAGR van 62% over de afgelopen vijf jaar en een vierde plek op de lijst van meest inspirerende organisaties in Nederland, timmeren we flink aan de weg. We zoeken een commerciële leider die ons kan helpen onze doelen te realiseren. Op naar een schone toekomst!

Onze producten zijn uniek en Seepje loopt wereldwijd voorop in de transitie van fossiele- naar natuurlijke ingrediënten binnen home- en personal care. Ook zijn we open en eerlijk, over alles! Dat zit nu eenmaal in ons DNA. Ook tegen elkaar: we zijn kritisch, ondernemend en maken impact met plezier.

Soapies op één! Ons team is voor ons het allerbelangrijkste. We denken altijd mee, hebben eindeloos vertrouwen en bieden jou de vrijheid om je rol binnen Seepje in te vullen op jouw manier.

Key Account Manager: wat doe je?

Je bent verantwoordelijk voor de groei van onze huidige key-accounts; oftewel de grootste retailers van Nederland en België. En natuurlijk ben je ondernemend en help je nieuwe accounts groot te maken. Jij maakt het verschil door goede klantrelaties te onderhouden en commerciële kansen te creëren om zo samen met de klant te bouwen aan de groei van niet alleen Seepje, maar de totale was- en poets categorie.

Transparantie, eerlijkheid en kritisch zijn, zijn belangrijke waarden die Seepje en de Soapies definiëren. We maken samen veel plezier, zijn ontzettend ondernemend (ja echt, wij allemaal!) en inspireren niet alleen andere bedrijven en consumenten, maar ook elkaar. Hoge verwachtingen en grote ambities dus.

Je werkt niet voor niets binnen Sales, dus natuurlijk ben ook jij heel ambitieus en ga je goed op resultaten behalen. Je zet door tot we onze voet overal tussen de deur hebben en kan tegen ’n stootje als alles effe tegen zit.

We zijn nog maar een klein team, dus die handen zal je toch écht uit je mouwen moeten steken. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van de commerciële jaarplannen bij jouw klanten: van promo-planning en prijsonderhandelingen tot distributie uitbreiding en de optimale schap posities, jij vindt creatieve manieren om samen hard te groeien! Je monitort de volume en omzet ontwikkeling, zorgt ervoor dat de sales forecasts kloppen en je beheert het sales-budget. Je houdt hierbij de doelstellingen van Seepje, maar ook van de klant en categorie nauwlettend in de gaten.

Kortom, je staat te popelen om Seepje nationaal én internationaal (verder) op de kaart te zetten!

Wie ben je wel?

Jij hebt ’n potje stevige ervaring in category management of accountmanagement, zodat onze andere 2 accountmanagers nog van jou kunnen leren. Je onderbouwt je gesprekken het liefst met data en analyses, en je wil natuurlijk winnen! Want uh, jouw grootste uitdaging is om regelmatig aan tafel te komen bij jouw klanten. En, dat vraagt ’n hoop van je creativiteit! Daarom bieden we je écht vrijheid en een berg vertrouwen, zodat je alle ruimte krijgt om ons verhaal verder te vertellen.

Dus heb jij als ‘ns als account- of category manager gewerkt, maar wil je nu je talenten inzetten om groei te realiseren voor een duurzaam merk dat écht impact maakt? Dan zoeken we jou!

  • Je bent ondernemend, commercieel, communicatief sterk met uitstekende onderhandelingsvaardigheden;\
  • Je bent analytisch en je houdt van data gedreven werken, en dat gebruik je in het maken van strategische beslissingen (ervaring met Nielsen is een pre);
  • 3-5 jaar commerciële werkervaring in de FMCG/CPG sector, waarvan minstens 2 jaar in accountmanagement op hoofdkantoor niveau;
  • Je bent eigenwijs, creatief en een doorzetter: linksom of rechtsom, je vindt altijd een weg;
  • Je vindt het leuk om van A tot Z verantwoordelijk te zijn: geen interne stakeholders, we werken snel, je kunt met jouw ideeën meteen aan de gang!
  • Resultaatgericht, een echte go-getter;
  • Enne… je bent wel in voor een geintje (dat zijn wij namelijk ook).

Wie ben je niet?

Houd je vooral van alleen werken of houd je alleen van het strategische stuk van een Salestraject? Heb je een hekel aan verandering, binnen een dynamisch jong bedrijf? Zoek je een gestructureerd bedrijf, waar je een heleboel administratieve support naast je hebt? Of ben je op zoek naar torenhoge individuele Sales-bonussen? Vind je het moeilijk om buiten de gebaande paden te gaan, en ben je gewend dat je standaard aan tafel zit bij al jouw klanten (en vind je dat heerlijk!)? Tja, zijn we heel eerlijk in… Dan is Seepje niks voor jou.

Wat biedt Seepje jou?

Een speeltuin voor ondernemers: met de juiste middelen en mensen gaan we met plezier op naar ‘n schone toekomst!
Samen met 27 Soapies maken we écht impact.
Een marktconform salaris, collectieve bonusregeling, pensioenopbouw én de optie om te participeren in Seepje zodra je één jaar in dienst bent;
Nog meer mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals zoveel vakantiedagen als je wilt, flexibel werken en onbeperkt boeken bestellen;
Wasmiddel, heel, heel veel was- en poetsmiddel.

Solliciteren maar!

Vink je niet ieder hokje aan? Onderzoek toont aan dat vrouwen en mensen van kleur minder snel solliciteren als ze niet aan élke eis voldoen. Bij Seepje willen we gemotiveerde collega’s met een groen hart, om samen een diverse, inclusieve en authentieke werkomgeving te bouwen. Dus zelfs als je op papier niet de perfecte kandidaat bent, moedigen we je aan tóch te solliciteren. Voor ’t zelfde geld ben jij juist die goeie match en er is maar één manier om daarachter te komen!

Stuur je sollicitatie én motivatie op naar francien@seepje.nl, je krijgt altijd een reactie.

Psst.. deze week 25% korting op Seepje bij Albert Heijn

Psst.. deze week 25% korting op Seepje bij Albert Heijn

Schrijf je net als 18.000 Seepje fans in voor onze brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling! Doe je mee?

Ja! Misschien later

Schrijf je net als 18.000 fans in op de Seepje brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling. Doe je mee?

Misschien later

Een brief van Seepje

Schrijf je net als 18.000 fans in en ontvang een handzeepje cadeau bij besteding van €25