Inkoper

Over Seepje

Seepje maakt de beste was- en poetsmiddelen voor een schonere én mooiere wereld. Het resultaat dat we willen behalen is de som van de positieve impact die we realiseren, voor alle betrokkenen en onze omgeving. Met deze missie willen wij het meest inspirerende en impactvolle was- en poetsmerk van de wereld worden!

In Nederland zijn we inmiddels goed op weg. Vorig jaar werden we door consumenten verkozen als één van de meest inspirerende merken van ’t land! We begonnen met onze studiefinanciering en brachten in 2014 de eerste producten op de markt. Inmiddels werken we met 15 gepassioneerde was- en poetsfanaten, verkochten we afgelopen jaar meer dan een miljoen producten via zo’n 5.000 winkels in Nederland, België en Duitsland. En da’s belangrijk! Want hoe meer mensen met Seepje wassen en poetsen, hoe meer positieve impact we kunnen maken op mens én milieu.

Wij zijn op zoek naar een Inkoper [Fulltime]

Jij zorgt ervoor dat we op 5 verschillende productielocaties van start kunnen door alle componenten en ingrediënten tijdig in te kopen. Dit doe je door partnerships aan te gaan en duidelijke afspraken te maken over voorraadstanden, levertijden, prijzen en de kwaliteit van de componenten. De kunst is om voldoende grondstoffen op voorraad te hebben tegen gunstige inkoopprijzen, maar nooit te veel om zo opslagkosten te beperken en innovaties snel op de markt te kunnen brengen.

Je blijft op de hoogte van de marktontwikkelingen en maakt gewogen afwegingen; koop je in bij de leverancier die op dat moment tegen de beste voorwaarden kan leveren, of kun je beter jaarafspraken maken om zekerheid in te bouwen? Ook kun je goed onderhandelen en pak jij je verantwoordelijkheden bij het opstellen van een contract of SOP.

Binnen het Supply Chain team werk je dagelijks samen met Productieplanner Jessy om de levering van grondstoffen af te stemmen op de planning, overleg je met Melvin (Wasman) over innovaties op het vlak van duurzame ingrediënten en bepaal je met Kristiaan (Supply Chain Regisseur) onze inkoopstrategie’.

Ben jij…

 • Je bent resultaatgericht en ondernemend, jij maakt het onmogelijke mogelijk;
 • Je bent ambitieus en wilt meegroeien met Seepje; over een tijdje maak jij de strategische beslissingen op het vlak van inkoop;
 • 1-3 jaar relevante ervaring;
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar, afhankelijk van jouw wensen;
 • Organisatorisch sterk met HBO/WO denkniveau;
 • Ervaring met Excel en kennis van Exact Online of vergelijkbaar ERP systeem is een pré;
 • Affiniteit met duurzaamheid, onze sociale missie en onze producten;

Wat je ervoor terug krijgt? Een geweldige baan:

 • Een authentieke werkplek in ons Washok in het centrum van Den Haag. Een leerzame en creatieve omgeving met veel ruimte voor ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Maar uiteraard ben je vrij om deze werkplek af te wisselen met thuiswerken;
 • Ambitieuze en intrinsiek gemotiveerde collega’s met een hart voor Seepje en onze missie;
 • Een belangrijke rol in een innovatief, inspirerend en snelgroeiend bedrijf, en wij willen dat jij meegroeit.
 • Een marktconform salaris, collectieve bonusregeling, pensioenopbouw én de optie om te participeren in Seepje zodra je één jaar in dienst bent;
 • Geweldige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals zoveel vakantiedagen als je wilt, flexibel werken en onbeperkt boeken bestellen;
 • Wasmiddel, heel, heel veel was- en poetsmiddel.

Seepje is actief tegen discriminatie en racisme:

 • Anoniem solliciteren wordt gewaardeerd;
 • Alle aanmeldingen worden gelijk en inhoudelijk behandeld;
 • We kijken verder dan (geldigheid van) diploma’s;
 • Wil je iets zeggen over hoe deze vacature inclusiever kan? We horen je graag.

Word jij de nieuwe Inkoper bij Seepje?

Laat ons dan weten waarom jij dé persoon bent waar wij naar op zoek zijn. Stuur je CV, motivatie en eventuele aanvulling daarop naar ilse@seepje.nl. Je krijgt altijd een reactie.

Psst.. deze week 25% korting op Seepje bij Albert Heijn

Psst.. deze week 25% korting op Seepje bij Albert Heijn

Schrijf je net als 18.000 Seepje fans in voor onze brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling! Doe je mee?

Ja! Misschien later

Schrijf je net als 18.000 fans in op de Seepje brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling. Doe je mee?

Misschien later

Een brief van Seepje

Schrijf je net als 18.000 fans in en ontvang een handzeepje cadeau bij besteding van €25