Head of Sales

Over Seepje

Seepje is onderweg het meest inspirerende én impactvolle wasmerk van de wereld te worden. Met 6000 verkooppunten in NL, BE en DE, een gemiddelde CAGR van 62% over de afgelopen vijf jaar en een vierde plek op de lijst van meest inspirerende organisaties in Nederland, timmeren we flink aan de weg. We zoeken een commerciële leider die ons kan helpen onze doelen te realiseren. Op naar een schone toekomst!

Onze producten zijn uniek en Seepje loopt wereldwijd voorop in de transitie van fossiele- naar natuurlijke ingrediënten binnen home- en personal care. Ook zijn we open en eerlijk, over alles! Dat zit nu eenmaal in ons DNA. Ook tegen elkaar: we zijn kritisch, ondernemend en maken impact met plezier.

Soapies op één! Ons team is voor ons het allerbelangrijkste. We denken altijd mee, hebben eindeloos vertrouwen en bieden jou de vrijheid om je rol binnen Seepje in te vullen op jouw manier.

Head of Sales: wat doe je?

Je bent verantwoordelijk voor ons Sales team, dat nu bestaat uit 7 Soapies. 3 accountmanagers met een team lead, een internationale tak, e-commerce en de sales supporter! Je bent deel van het Groei Team en hebt daarmee direct impact op de groei en bloei van Seepje, en dus op een mooiere én schonere wereld. Door jouw ervaring kun je creatieve manieren delen om onze doelen te behalen en je hele team steunen met wat ze nodig hebben. Je hebt een hoog abstract denkniveau

Transparantie, eerlijkheid en kritisch zijn, zijn belangrijke waarden die Seepje en de Soapies definiëren. We maken samen veel plezier, zijn ontzettend ondernemend (ja echt, wij allemaal!) en inspireren niet alleen andere bedrijven en consumenten, maar ook elkaar. Hoge verwachtingen en grote ambities dus.

Je werkt niet voor niets binnen Sales, dus natuurlijk ben ook jij heel ambitieus en ga je goed op resultaten behalen. Je zet door tot we onze voet overal tussen de deur hebben en kan tegen ’n stootje als alles effe tegen zit.

We zijn nog maar een klein team, dus die handen zal je toch écht uit je mouwen moeten steken. We zijn een jong bedrijf met jonge leergierige mensen, dus zoeken we iemand met 12 tot 15+ jaar leidinggevende én praktische ervaring met FMCG en de grote Nederlandse retailers die ons de kneepjes van het Sales vak kan leren. Vanzelfsprekend ben je goed met cijfers en heb je analytisch vermogen.

Je bent direct verantwoordelijk voor de internationale tak en het e-commerce onderdeel van het team. Daarnaast stuur je ook Sales kapitein Milou aan, die aan ’t roer staat van het accountmanagement team. Je werkt veel samen met de oprichters Jasper en Melvin, en de andere afdelingsleads.

Kortom, je staat te popelen je handen uit de mouwen te steken om Seepje nationaal én internationaal (verder) op de kaart te zetten!

Wie ben je wel?

 • Je bent eigenwijs, ondernemend en gedreven om impact te maken
 • Je bent creatief en een doorzetter: linksom of rechtsom, je vindt altijd een weg.
 • Je luister naar wat er écht gezegd wordt, je kunt je goed inleven en motiveert je team.
 • Je bent analytisch, goed met cijfers en maakt graag strategische overwegingen en besluiten.
 • Resultaatgericht, een echte go-getter

Wie ben je niet?

Houd je vooral van alleen werken of ben je nogal van ’t micromanagen en de controle? Heb je een hekel aan verandering, binnen een dynamisch jong bedrijf? Of ben je op zoek naar torenhoge individuele Sales-bonussen? Tja, we zijn we heel eerlijk in… Dan is Seepje niks voor jou.

Wat biedt Seepje jou?

 • Een speeltuin: met de juiste middelen en mensen gaan we met plezier op naar een schone toekomst!
 • Samen met 25 Soapies maken we écht impact.
 • Onbeperkt vakantiedagen
 • Onbeperkt boeken bestellen
 • Een passend salaris
 • De mogelijkheid om mede-eigenaar van Seepje te worden door te investeren via onze Soapies STAK.
 • Een collectieve bonus regeling
 • Extra verlof voor ouders én een babybonus van 1000 euro
 • Pensioenregeling bij onze duurzame partner a.s.r.

Solliciteren maar!

Vink je niet ieder hokje aan? Onderzoek toont aan dat vrouwen en mensen van kleur minder snel solliciteren als ze niet aan élke eis voldoen. Bij Seepje willen we gemotiveerde collega’s met een groen hart, om samen een diverse, inclusieve en authentieke werkomgeving te bouwen. Dus zelfs als je op papier niet de perfecte kandidaat bent, moedigen we je aan tóch te solliciteren. Voor ’t zelfde geld ben jij juist die goeie match en d’r is maar één manier om daarachter te komen! Stuur je sollicitatie op naar francien@seepje.nl, je krijgt altijd een reactie.

Psst.. deze week 25% korting op Seepje bij Albert Heijn

Psst.. deze week 25% korting op Seepje bij Albert Heijn

Schrijf je net als 18.000 Seepje fans in voor onze brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling! Doe je mee?

Ja! Misschien later

Schrijf je net als 18.000 fans in op de Seepje brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling. Doe je mee?

Misschien later

Een brief van Seepje

Schrijf je net als 18.000 fans in en ontvang een handzeepje cadeau bij besteding van €25