Fairtrade week

Hoi!

Wat leuk dat je als Wereldwinkel mee wilt doen aan de speciale actie van De Landelijke Vereniging van Wereldwinkels & Seepje rondom de Fairtrade week (28 oktober t/m 5 november). We bieden Seepje vloeibaar wasmiddel (kartonnen fles) én een mini-Seepje vloeibaar nieuwe verpakking aan voor slechts €6,95 (in plaats van €10,95). Seepje doneert van ieder gekocht pakketje €2,25 aan de Landelijke Vereniging van Wereldwinkels.

Download hier het bestelformulier in Excel en stuur ‘m ingevuld naar bestel@seepje.nl:

Winkels plaatsen een order van minimaal 24 flessen bij Seepje voor een prijs van €3,50 excl. BTW per stuk. Let op: Winkels kunnen geen voorkeur geven voor varianten. Seepje wisselt de verschillende varianten af (minimaal 3 verschillende varianten. De deadline voor bestellen is verlengd tot en met woensdag 11 oktober. Naar verwachting levert Seepje de goederen uiterlijk maandag 23 oktober (verzending gratis). De enveloppen met winkelmaterialen worden bij de levering van Seepje gevoegd. Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met Seepje via hoi@seepje.nl of 085 060 5000.

Door mee te doen aan deze actie draag je bij aan de missie van Seepje: Een schonere én mooiere wereld. Door een eerlijke prijs te betalen voor de schillen van de Sapindus Mukorossi vrucht, zorgt Seepje voor meer gelijkheid en een leefbaar inkomen voor de schillenboeren in Nepal. Daarnaast bieden zij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans een onmisbare rol in het productieproces te vervullen door hun samenwerking met een sociale werkplaats. Met het oog op natuurbehoud en een beter milieu, kiest Seepje haar ingrediënten zorgvuldig. Meer over wat dit allemaal betekent voor alle betrokkenen en ’t milieu? Bekijk ons Bonte Jaarverslag.