Eindelijk… Onderdak!

Dat goede nieuws van gister, dat houden we gewoon vast. Vandaag heeft Hari 24 grote tenten kunnen ophalen bij het fantastische team van One to Watch. En dat is bijzonder, want tenten zijn op dit moment ontzettend schaars. Helaas zijn er nog steeds duizenden mensen op zoek naar tenten. Inmiddels kloppen de grotere hulporganisaties, zelfs de VN, aan bij de tentendistributeur waar One to Watch mee samenwerkt.

De eerste tenten zijn door Hari direct gedistribueerd onder de werknemers in Kathmandu die nog geen onderdak hadden. Daarbij gaat hij morgen verder met het verzamelen van tenten, matrassen, lichten, rijst en meer. Hiermee zal hij zaterdag een lastige trip richting het oogstgebied van de Seepje schillen inzetten. Wanneer hij hier aankomt zal hij een grote groep mensen treffen die nog niet zijn bereikt door de hulptroepen.

Gelukkig ziet het er naar uit dat Hari met de hulp van One to Watch en Seepje zo’n 150 tot 200 mensen kan gaan voorzien van de benodigde spullen om de komende weken te overleven.

← Terug naar overzicht