E-commerce Manager

Over Seepje

Seepje maakt de beste was- en poetsmiddelen voor een schonere én mooiere wereld. Het resultaat dat we willen behalen is de som van de positieve impact die we realiseren, voor alle betrokkenen en onze omgeving. Met deze missie willen wij het meest inspirerende en impactvolle was- en poetsmerk van de wereld worden!

In Nederland zijn we inmiddels goed op weg. Vorig jaar werden we door consumenten verkozen als één van de meest inspirerende merken van ’t land! We begonnen met onze studiefinanciering en brachten in 2014 de eerste producten op de markt. Inmiddels werken we met 15 gepassioneerde was- en poetsfanaten, verkochten we afgelopen jaar meer dan een miljoen producten via zo’n 4.500 winkels in Nederland, België en Duitsland. En da’s belangrijk! Want hoe meer mensen met Seepje wassen en poetsen, hoe meer positieve impact we kunnen maken op mens én milieu.

Als e-commerce manager bij Seepje:

Ben je verantwoordelijk voor de online verkoop van Seepjes via seepje.nl als ook belangrijke externe kanalen, zoals Coolblue, Picnic, Plein en Bol.com. Met een ambitieuze set aan commerciële doelstellingen zorg jij voor online groei!

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de e-commerce strategie en weet hiermee voor Seepje het online kanaal te veroveren. Je analyseert de digitale verkopen, optimaliseert indien nodig en weet in te spelen op de kansen die online kanalen bieden. Met jouw kennis zorg jij ervoor dat we er piekfijn bijstaan in de digitale schappen en creëer je groei met online tactieken en promoties die in lijn liggen met de marketingstrategie.

Je onderzoekt welke online platforms bij Seepje passen, introduceert Seepje bij grote online marketplaces, zorgt ervoor dat de overeengekomen verkoopdoelstellingen worden behaald, weet de juiste promoties hiervoor in te zetten en zorgt ervoor dat de productpagina’s van Seepje er spik en span bijstaan bij jouw klanten!

Je werkt nauw samen met onze Sales Kapitein Milou en marketing kampioenen. Met jouw specialisme weten jullie samen ‘t juiste pad uit te stippelen om ook online ’t meest inspirerende en impactvolle was- en poetsmerk van de wereld te worden.

Ben jij een…

Échte commerciële online specialist? En weet jij precies wat we hier bij Seepje moeten doen om online groei te realiseren? We zoeken iemand die zich enthousiast vastbijt in de commerciële doelstellingen en deze weet te vertalen naar de juiste e-commerce strategie.

We zijn op zoek naar een E-commerce Manager (fulltime):

 • Analytisch, resultaatgericht met een ‘handen uit de mouwen mentaliteit,’ commercieel en communicatief sterk;
 • Passie voor het wereldwijde web;
 • Omstreeks 3-6 jaar relevante werkervaring in E-commerce binnen de FMCG-sector;
 • Waarmee je voor Seepje de juiste onlinestrategie weet te bepalen;
 • Affiniteit met duurzaamheid en onze sociale missie, als ook met onze producten;
 • Perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Uiteraard ben je in staat om zelfstandig te werken, werk je nauwkeurig en ben je stressbestendig;
 • En je bent wel in voor een geintje.

Wat je ervoor terug krijgt? Een geweldige baan:

 

 • Een authentieke werkplek in ons Washok in het centrum van Den Haag. Een leerzame en creatieve omgeving met veel ruimte voor ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Maar uiteraard ben je vrij om deze werkplek af te wisselen met thuiswerken;
 • Ambitieuze en intrinsiek gemotiveerde collega’s met een hart voor Seepje en onze missie;
 • Een belangrijke rol in een innovatief, inspirerend en snelgroeiend bedrijf, en wij willen dat jij mee groeit;
 • Een marktconform salaris, collectieve bonusregeling, pensioenopbouw én de optie om te participeren in Seepje zodra je één jaar in dienst bent;
 • Geweldige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals zoveel vakantiedagen als je wilt, flexibel werken en onbeperkt boeken bestellen;
 • Wasmiddel, heel, heel veel was- en poetsmiddel.

Seepje is actief tegen discriminatie en racisme:

 • Anoniem solliciteren wordt gewaardeerd;
 • Alle aanmeldingen worden gelijk en inhoudelijk behandeld;
 • We kijken verder dan (geldigheid van) diploma’s;
 • Wil je iets zeggen over hoe deze vacature inclusiever kan? We horen je graag.

Word jij de nieuwe E-commerce Manager bij Seepje?

Laat ons dan weten waarom jij dé persoon bent waar wij naar op zoek zijn. Stuur je CV, motivatie en eventuele aanvulling daarop naar ilse@seepje.nl. Je krijgt altijd een reactie.

Psst.. deze week 25% korting op Seepje bij Albert Heijn

Psst.. deze week 25% korting op Seepje bij Albert Heijn

Schrijf je net als 18.000 Seepje fans in voor onze brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling! Doe je mee?

Ja! Misschien later

Schrijf je net als 18.000 fans in op de Seepje brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling. Doe je mee?

[mc4wp_form id=”12110″]

Misschien later

Een brief van Seepje

Schrijf je net als 18.000 fans in en ontvang een handzeepje cadeau bij besteding van €25

[mc4wp_form id=”12110″]