Beeld Baas (of Bazin)

Creatieve beeld- & videobewerker voor 3 dagen per week, 6 maanden bij Seepje

Seepje maakt was- en poetsmiddelen van de beste ingrediënten uit de natuur voor een schone toekomst. Wat we daarmee willen bereiken? Een positieve impact voor alle betrokkenen en onze omgeving! Dat kunnen we alleen realiseren als we héél veel mensen aan ’t duurzaam wassen en poetsen krijgen. En daarom is onze missie: ’t meest inspirerende en impactvolle zeepmerk van de wereld worden!

In Nederland zijn we inmiddels goed op weg. Vorig jaar werden we door consumenten verkozen als één van de meest inspirerende merken van ’t land! We begonnen met onze studiefinanciering en brachten in 2014 de eerste producten op de markt. Inmiddels werken we met 22 gepassioneerde was- en poetsfanaten, verkochten we afgelopen jaar meer dan een miljoen producten via zo’n 6.000 winkels in Nederland, België en Duitsland. En da’s belangrijk! Want hoe meer mensen met Seepje wassen en poetsen, hoe meer positieve impact we kunnen maken op mens én milieu.

We bedenken de schoonste communicatieconcepten en brengen die tot leven met ons marketingteam in Den Haag om zo nog veel meer Seepje fans te maken. Bij het uitwerken van die creaties zoeken we een creatieve beeld/videobewerker die ons kan ondersteunen.

Onze Beeld Baas (of Bazin)

is een steun en toeverlaat van de Creatie Koningin. Jouw kracht zit ‘m in de details, om onze creaties tot in de puntjes te bewerken, zowel foto als video met als eindresultaat dat tekst en beeld elkaar versterken en de boodschap goed overkomt. Je werkt mee aan creaties van sociale media en onze website, tot in-store communicatie bij onze verkooppunten. En ook online ads, banners en krantenadvertenties. Je steekt graag je handen uit de mouwen op organisatorisch vlak. Zo ben je veelvuldig in contact met onze freelance creatieve superschil en assisteer je bijvoorbeeld bij shoots. Jouw nauwkeurigheid, gevoel voor schoonheid en ervaring maken dat je een stabiele factor bent voor het creatieve team wat Seepjes schoonheid  op een nog hoger niveau.

Als Beeld Baas bij Seepje:

 • Ben je een ster in beeldbewerking en video editing. Adobe programma’s als Photoshop, Premiere Pro en After effects kennen geen geheimen voor je!
 • Hou je ervan om mensen lekker te laten samenwerken voor de beste resultaten;
 • Heb je interesse in grafisch ontwerp en dtp’werk;
 • Heb je een relevante afgeronde MBO- of HBO-opleiding afgerond;
 • Laat je zien wat je in je mars hebt: je portfolio spreekt boekdelen!
 • Heb je affiniteit met duurzaamheid en onze sociale missie;
 • Ben je commercieel ingesteld en overtuigd van je eigen kunnen;
 • Ben je natuurlijk uitmuntend autonoom, ondernemend, creatief, nauwkeurig en stressbestendig;

Wat je ervoor terugkrijgt? Een geweldige baan:

 • In eerste instantie voor 3 dagen per week voor 6 maanden, daarna kijken we graag verder!
 • Een authentieke werkplek in ons Washok in het centrum van Den Haag. Een leerzame en creatieve omgeving met veel ruimte voor ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. We zijn open en eerlijk naar elkaar, en vinden ’t belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn.
 • Een ambitieus en intrinsiek gemotiveerd team met hart voor Seepje en onze missie;
 • Een belangrijke rol in een innovatief, inspirerend en snelgroeiend bedrijf;
 • Geweldige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals onbeperkt boeken bestellen en flexibel werken;
 • Wasmiddel, heel, heel veel was- en poetsmiddel.

Solliciteren maar!

Vink je niet ieder hokje aan? Onderzoek toont aan dat vrouwen en mensen van kleur minder snel solliciteren als ze niet aan elke eis voldoen. Bij Seepje willen we gemotiveerde collega’s met een groen hart, om samen een diverse, inclusieve en authentieke werkomgeving te bouwen. Dus zelfs als je op papier niet de perfecte kandidaat bent, moedigen we je aan tóch te solliciteren. Voor ’t zelfde geld ben jij juist die goeie match en er is maar één manier om daarachter te komen! Stuur je sollicitatie op naar francien@seepje.nl, je krijgt altijd een reactie.

Psst.. deze week 25% korting op Seepje bij Albert Heijn

Psst.. deze week 25% korting op Seepje bij Albert Heijn

Schrijf je net als 18.000 Seepje fans in voor onze brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling! Doe je mee?

Ja! Misschien later

Schrijf je net als 18.000 fans in op de Seepje brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling. Doe je mee?

Misschien later

Een brief van Seepje

Schrijf je net als 18.000 fans in en ontvang een handzeepje cadeau bij besteding van €25